Beoordelingen van Tong Ah Groningen

Recente recensies

5.0
MDrenth
gisteren

De kwaliteit van de maaltijd gaat steeds verder achteruit. Jammer, maar ik zal geen gebruik meer maken van Tong Ah

PW
gisteren
Pater
5 augustus 2022
Kwang Lie
1 augustus 2022

Het eten was authentiek Chinees en voortreffelijk. We moesten onze afhaal lang wachten. Maar we kregen bier en wijn voor de ongemak. We komen zeker terug voor hun heerlijke gerechten.

Aslan
31 juli 2022

Zoo blijven met lekker eten maken aub

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 juli 2022

Haar in het eten en gekregen wat ik niet verwacht…

Yvonne
23 juli 2022

Goed eten alleen jammer dat ik de loempia s er niet bij zaten maar hou ze te goed goede service

Hans - Osloweg Groningen
21 juli 2022

Heerlijke maaltijd! als altijd!

judit bouman
19 juli 2022

erg lekker eten en ook nog eens rap bezorgd.

Anoniem
17 juli 2022
Slijfer
16 juli 2022

Perfect op tijd. Het was goed heet. En het smaakte perfect

B. Oldenhof
16 juli 2022

Ben beter gewend van Tong Ah. Zowel de Cha Siu als de Ajam Pangang waren niet fijn krokant. Gun dit restaurant graag een herkansing.

Yvon
15 juli 2022

Het eten was weer heerlijk

E vd Molen
8 juli 2022

Half uur later dan de afgesproken tijd bezorgd. We moesten er zelf achteraan bellen. Het eten was lauw tot koud. Loempia zat veel te veel taugé in. Stond bol van de taugé en was niet lekker. .

Alexander
8 juli 2022

Eten is goed,en dan ook nog snel bezorgd…

Jelle
4 juli 2022

Alles lag op zijn kant in de zak, een doosje was open en alles lag verspreid in de zak. Deze bezorger of inpakker zou ik ontslaan.

SH
1 juli 2022

Heerlijk weer de Wonton soep en Ossehaas met lente-ui en gember!!

Quirijn
27 juni 2022
Bertha Mulder
27 juni 2022

U had er een folder bij de bestelling gedaan daar staan de loempia’s 1 euro goedkoper in dan ik heb betaald en de soep 30 cent goedkoper ik snap best dat alles duurder wordt maar doe er dan geen folder bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
24 juni 2022

Helaas dit keer een mindere ervaring: de loempia was niet lang genoeg gebakken. Bleek van kleur en drijvend in het vet. De bami was oke. De bestelde cassava kroepoek zat er niet bij wel gewone kroepoek; zonder toelichting. Jammer:

Alexandra
21 juni 2022

Was weer heerlijk zoals altijd.....en netjes op tijd bezorgd

Kor
20 juni 2022

Hi, Normaal gesproken erg tevreden over, in dit geval, de loempia's en dan vooral de Loempia van het huis met Indische toevoeging. Helaas viel het deze keer erg tegen. Beide loempia's waren zo enorm vettig dat het vet er aan alle kanten uit liep. Zelf zo erg dat de zak waar het in zat vol vet zat die mij door de bezorger met een lek werd overhandigd. Deze maaltijd was helaas erg teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

albert gnodde
19 juni 2022
Pater
18 juni 2022

Heerlijke maaltijd gehad, alles is en was erg lekker. En ruime voldoende, ik waren de opmerkingen goed gelezen.

F.W. Brands
17 juni 2022

Zoals altijd uitstekend, heerlijk van smaak en kraakverse groentes!

Jan
14 juni 2022

Het eten was erg lekker,gaan het zeker aanbevelen

Irene
13 juni 2022

Goeie prijs, snelle bezorging, lekker, alleen wat te veel saus op de Foejonghai en de Babi Pangang

Rik
5 juni 2022

Weer heerlijk, zoals altijd

Fokko
31 mei 2022

Zielloos klaargemaakt, smakeloze hap. Veel te duur voor geboden product.

Gerda
28 mei 2022

Zoals altijd lekker!

Yvonne
26 mei 2022

Lekkere nasi en gekozen zonder ham, een combi met kipsaté(3 stokken). Aan deze stokken zit tenminste vlees. Een goede prijskwaliteit verhouding en tevreden zoals altijd :)

Sjaako
25 mei 2022
Luurs
23 mei 2022
Sha
23 mei 2022

Tevreden zoals altijd! 1 verbeter punt, als ik om 18.00 aangeef het eten te ontvangen is het fijn als het eten niet vroeger komt dan de afgesproken tijd. Gelukkig was ik al thuis om het eten aan te nemen. En helaas moest ik een half uur wachten tot de visite kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjally
22 mei 2022

Het bestelde werd op de afgesproken tijd geleverd. Heet en van goede kwaliteit. We hebben er heerlijk van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liewes
22 mei 2022
Leendert
22 mei 2022

Eten was goed. Maar lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 mei 2022
L. Blaauw
18 mei 2022

Kwaliteit is uitstekend evenals de verpakking en tijd van bezorging. Alle complimenten!

Petra
14 mei 2022

De beste van Groningen, heerlijk warm eten, nog genoeg voor de volgende dag, bezorger ook vriendelijk.

Pw
7 mei 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging

Dennis
6 mei 2022

Heerlijk gegeten en niet te zout! Bezorging was op tijd Vriendelijke man. Voor herhaling vatbaar👍🏻

Liewes
3 mei 2022
K van der Leij
2 mei 2022
Rik Huizing
2 mei 2022

Super lekker en super snel bezorgd👍

E van Dijk
1 mei 2022

was erg goed en op afgesproken tijd

Jelle
1 mei 2022

Rijsttafel voor 2 pers. was goed verzorgd en smaakte goed. Meer dan voldoende en lekkere variatie. goede prijs/kwaliteit

Chris van der Fels
30 april 2022
Roy Vogt
30 april 2022

Heerlijk als altijd! Dank weer en tot de volgende keer.

Melanie Brinkhaltes
27 april 2022

Op een drukke dag last minute besteld en het eten was heel snel klaar. We werden zelfs gebeld dat het al klaar was, top service! We waren stiekem met 7 terwijl we voor 4 personen hadden besteld. Er was eten in overvloed (mocht ook wel voor deze prijs), en het smaakte opper best. De bami was goed, de kip was heerlijk, alleen de tomatensoep was wat dunnetjes maar goed op smaak. De lach van de serveerster maakte een hoop goed! In een woord, lekkel lekkel

Yolanda
25 april 2022

Weer heerlijk eten. Op tijd bezorgd en goed warm.

Siebo Staal
23 april 2022

Zoals altijd prima eten en snelle bezorging.

Anoniem
19 april 2022
Annette
14 april 2022

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Boukje
12 april 2022

Wederom heerlijk gegeten

Nick Smit
12 april 2022

Heerlijk maandmenu, lekker snel bezorgd! Voor ons had het iets meer gekruid mogen zijn, maar dat kunnen we zelf alsnog doen. Voldoende te eten!

Hans van der Dong
11 april 2022

Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otten
10 april 2022

Ze kwamen mooi rond de gevraagde tijd het eten brengen. Alles was goed op smaak en heerlijk warm.

Joyce
9 april 2022

Weer heerlijk. We bestellen er al jaren. Nooit problemen gehad. Heerlijk eten en altijd op tijd bezorgd.

Siewert Olthof
8 april 2022

Alles lekker, vers en warm. Goed op smaak en ruime porties.

Plavic
3 april 2022

Lekker vers en grote porties

HE
2 april 2022

Snelle service, prima eten.

Emiel
2 april 2022

Bezorging liet vanwege drukte op zich wachten (half uur later dan aangegeven), maar het eten was prima.

EP
28 maart 2022
SH
27 maart 2022
Lucy
27 maart 2022

Smaakte prima en keurig op tijd bezorgd!

Joke
27 maart 2022

Deze loempia's waren extra lekker!

Liewes
25 maart 2022
floor
21 maart 2022

het kwam eerder dan wat er was gezegd en het was echt lekker. Ook is het een goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther de Vries
20 maart 2022

We hadden 3 bami ipv 2 bami en 1 nasi, dus dat was even balen voor de nasi-eters.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
20 maart 2022

Snelle bezorging en de wijzigingen waren ook perfect gedaan Eten van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
14 maart 2022

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jakobien
13 maart 2022

Ongelooflijk lekker, maandmenu en nog wat erbij. Op tijd, alles top.

m
9 maart 2022

Bezorging was super snel. Eten was warm smaakte goed vooral het gerecht ossehaas pikant!

Bert
8 maart 2022

Lekkere Indische nasi

Tineke molog
27 februari 2022
Fokko
24 februari 2022

In plaats van heldere kippensoep die ik altijd bestel kregen we gebonden, smakeloze soep. Wàt gaat Tong Ah hiermee doen?

Thera
23 februari 2022

Zoals altijd heerlijke verse maaltijd gegeten. Snelle bezorging, keurig op tijd. Al jaren tevreden!

Fred Eradus
22 februari 2022

Ik heb bij TongAh al vaker besteld. Zoals altijd kwaliteit van het eten is SUPER!!! Bij Tong AH weten ze nog wat koken is met smaak! Bezorging netjes en alles hygiënisch verpakt. Een AANRADER als je echt lekker chinees wilt eten!!!

Wang
21 februari 2022

Bezorgen was op tijd. Ik heb nr.31 Tofu Ap Boa (tofu, Kip, garnalen en ChaSieuw) besteld, maar zit er geen garnalen in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bonet
18 februari 2022

Gewoon altijd goed!!!

petra van der meer
16 februari 2022

Heerlijk eten, zoveel dat we er 2 dagen van jullie smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
14 februari 2022

Snelle bezorging, lekker (warm) eten van goede kwaliteit. Zeker de peking eend is aan te raden! En saus apart, zodat hij lekker knapperig blijft.

Bernard
14 februari 2022

Bezorgtijdstip was een uur vroeger dan door mij gepland. Waarom? Nu was ik thuis maar stel ik was er nog niet?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liewes
13 februari 2022
S Koningdefuijk
7 februari 2022

Gewoon geweldig. Vriendelijke bediening en heerlijk eten. Een echte aanrader.

Tees Wiltjer
7 februari 2022

Uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pater
7 februari 2022

Het was zeker niet wat we gewend waren van deze Chinees, en het was een dik uur te laat. Volgende keer maar weer een ander proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens Strijker
6 februari 2022

Eten smaakt goed. Maar we hebben een uur op de bezorging moeten wachten. Zou om 19u geleverd worden pas na 20h en twee keer bellen eindelijk geleverd. Na de eerste keer bellen beloofd dat het al onderweg was. Na een half uur nog maar een keer gebeld waarbij er wordt verteld dat het net de deur uit is. Levertijd is gewoon te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K
4 februari 2022

Ik vond het niet lekker. Het was eerste keer chinees voor mij en ook laatste keer. Bezorging was prima 👍

Ashton
29 januari 2022

Lekker

Anne
26 januari 2022
Lucas
24 januari 2022

Vriendelijke meneer, erg prettig!

Rups
24 januari 2022
GreGorter
22 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten het was heerlijk succes verder

T Oosterbaan
20 januari 2022
Hendrik
20 januari 2022

Perfect. Just in time afgeleverd.

Jelle
15 januari 2022

Weekmenu was heerlijk en super prijs/kwantiteit verhouding

W.S
15 januari 2022

Ik heb hier nu een paar keer besteld en elke keer is het eten prima in orde. Eten wordt goed verpakt en is warm als het bezorgd wordt. Bij de bestelling doorgegeven ‘zo snel mogelijk’. Het eten was er zelfs 20 minuten eerder dan de (automatisch) berekende bezorgtijd. Vriendelijke en efficiënte bezorger.

Siebo Staal
13 januari 2022

Zoals altijd goed eten en een snelle bezorging.

Vincent
10 januari 2022

Weer lekker gegeten, maandmenu en andere prima gerechten werden lekker opgegeten. Levering op tijd en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
3 januari 2022
De Timmertjes
3 januari 2022

Zeer snelle levering ( 20.00 uur besteld en een half uur later konden we eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg
2 januari 2021
Geert
31 december 2021

Prima, smakelijk. Bezorging uitstekend

Vayne
28 december 2021

Service en eten altijd goed hier. Dit keer 4 sterren omdat de babi pangang wat te doorbakken was en de tomatensoep wat bitter. Verder was het weer top!

Rolf
28 december 2021

Smakelijk fris eten en een snelle bezorging!

Tijmen
27 december 2021

Het beste Chinees restaurant in Groningen.

André
27 december 2021

Wederom heerlijk gegeten met een (voor 1e kerstdag) snelle bezorging.

Annemarie
26 december 2021
Wieneke
25 december 2021

Het eten was heerlijk. Er was te weinig personeel om het op tijd te kunnen brengen. Dus op tijd bestellen

Bakker
24 december 2021
E vink
23 december 2021

Altijd goed

Oskar
23 december 2021

Super lekker zoals altijd ! Bezorging super snel en lekker warm !

Richard
22 december 2021

Eten voor 18:30 besteld. Precies om 18:30 ging de bel! Super! Kwailiteit eten is erg goed en grote porties. Heet afgeleverd. Wij gaan zeker nog een keer bestellen

Siebo Staal
20 december 2021

Zoals altijd goed eten.

SH
20 december 2021

Zowel soep als hoofdgerecht waren duidelijk minder lekker dan normaal Bezorger kwam half uur eerder dan aangegeven. Misschien kan dit wat gefinetuned worden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

luuk hoekzema
16 december 2021

Uitmuntend

Petra
15 december 2021

Voor de eerste keer hier besteld, en dat gaan we zeker vaker doen, het was heerlijk.

Anoniem
14 december 2021

1e keer besteld hier. Heerlijke nasi, Babi Pangang en saté. De Ko Yo luk vond ik wat te deegachtig. Zeer goed verpakt zodat het niet kan lekken en goed op temperatuur. Goede ervaring!

Dick Dijkhuizen
11 december 2021

Hartstikke lekker. Heerlijk gegeten!

Anoniem
7 december 2021

Snelle levering en het maandmenu smaakte heerlijk en vers

Steven
6 december 2021

Wonton soep en Ossenhaas met gember en lente-ui Heeeerlijk! Het kwam een half uur eerder dan de aangegeven tijd. Misschien kan hier nog iets gesleuteld worden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
6 december 2021
Klaas Kanning
5 december 2021
Luuk
4 december 2021
Arie400
4 december 2021

Eten erg lekker en veel waar voor je geld

Renate
4 december 2021

Gewoon goed Chinees eten.

Patricia Timmerman
30 november 2021

Was weer heerlijk , zoals altijd

Dick Dijkhuizen
30 november 2021

Super lekker. Lekker op smaak.

R.Dijksterhuis
28 november 2021

Geen kroepoek dit keer maar was weer smullen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.J.
27 november 2021
Anoniem
27 november 2021
Nell van der zee
26 november 2021

De bestelling was afgesproken om half acht, maar kwam drie kwartier eerder. Het gaf niet want ik was toch thuis, maar een beetje vreemd was het wel.

Daan
23 november 2021

De nasi en de bami waren lauw, ik moet het in magnetron opwarmen. Verder was het lekker.

Lucas Brink
20 november 2021

Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas dit keer Eten was lauw warm en van de varkenshaas met roedjaksaus was de saus bijna geheel verdwenen uit bak en verspreid over de andere bakjes

Arie
19 november 2021

Heel erg goed eten goede kwaliteit en erg lekker

Bakker
19 november 2021
Dick Dijkhuizen
19 november 2021

Erg lekker! Heerlijk gegeten!

Ingeborg
18 november 2021
Klaas Kanning
14 november 2021
Reinier
10 november 2021

Zoals gewoonlijk zeer snelle en vriendelijke bezorging! Top kwaliteit, heerlijk, dankjulliewel!

Siebo Staal
8 november 2021
Kooi
8 november 2021

Het eten was weer heerlijk. Jammer dat de app niet werkt. Dat is een verbeterpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Kanning
6 november 2021
Fokko
4 november 2021

Een half uur te vroeg

Van Marle
3 november 2021

Lekker en snel bezorgd. Complimenten weer. Hartelijk dank!

J.smook
3 november 2021

Heerlijk gegeten

Jelle
2 november 2021

Fu Young Hai met garnalen was goed. Eend was vet, dat was een luxe eend, lekker. Vriendelijke bezorger

A Nout
31 oktober 2021

Bezorging duurde meer dan 1 uur

Bakker
27 oktober 2021

Niet gewend van Tong Ah. Ze waren de saté ajam vergeten en door de tjaptjoi zat tahoe. Normaal altijd alles perfect maar aan de recensies te zien worden er de laatste tijd meer fouten gemaakt.

Van Marle
25 oktober 2021

Erg lekker vandaag en lekker vers. Complimenten! En de bezorging helemaal in orde. Geweldig hartelijk dank.

Henny Noordveld
25 oktober 2021

Gerechte waren prima, behalve de pangsit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valk
24 oktober 2021

Zeer smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
23 oktober 2021

Consistent lekker eten en vriendelijke bezorging.

Monique
22 oktober 2021

Was erg lekker. Door een foutje hadden we extra voedsel, wat we mochten houden en daar waren een paar hoogbejaarde buren heel erg blij mee!! Bedankt Tong Ah!

ln pruim
22 oktober 2021

1 loepia was open en bijna de hlfy lag onderin en de soep lekte ook dus smurrie en de draagtas of de bezorgre was beetje wild of niet goed opgestappeld en de tas helaas mvg ln pruim

Knoop
19 oktober 2021

Geweldig als altijd

Ludolphy
17 oktober 2021

Het eten altijd goed.maar dit keer ver beneden de maat.weinig smaak en weinig vlees wel heel veel atjar ondanks gezegd geen atjar erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carina
16 oktober 2021

Anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. Ze hadden te weinig bezorgers liet ze me weten toen ik belde. Eten was goed. Loempia’s bijna koud. Jammer..

Martijn
12 oktober 2021

Erg goede loempia en Kip Kerrie met een ruime hoeveelheid lekkere nasi. Eerste keer dat ik hier heb besteld (ga ik dus vaker doen) maar als deze trend zich voortzet stap ik af van mijn hofleverancier waar ik al sinds 20 jaren bestel. Wel wat aan de dure kant.

G
11 oktober 2021

Eten was er binnen 20 minuutjes,en nog super warm. Het was heel erg lekker en veel! Super :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leslie Chow
10 oktober 2021

Al jaren klant kwalitatief geweldig. maar we moesten er vandaag toch ruim 75min op wachten. (Elektrische bezorgfiets) doe ons maar de ouderwetse plof. So long gay boys!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
6 oktober 2021

De maanden was ruim voldoende, warm en zeer snel bezorgd. Het eten was heerlijk, zekers de moeite waard

Fokko
6 oktober 2021

Ruim een half uur te vroeg!

Richard Prak
3 oktober 2021

3 x rijst inplaats van 2 keer nasi, en de extra mini loempia's niet aanwezig. Beetje jammer, maar alles was wel weer lekker. Volgende keer beter. Mvg. Richard Prak

Suzan
3 oktober 2021

Wel weer genoten, maar graag ook een menu met wat minder vlees en meer groenten. Het standaard menu heeft wel erg veel vlees, dat is niet meer van deze tijd.

Barry
2 oktober 2021

Maandmenu lijkt nu jaarmenu, kip was erg zout evenals de bami. En...? waar zijn die grote bakken van vroeger? de kleinste/laagste menu bakjes die ik ooit heb gezien, op de bami/nasi na.

Herman
22 september 2021

Lange bezorgtijd waardoor eten koud. Gedeelte groente aangebrand en de bestelde pindasaus niet geleverd. Ben dit niet gewend van Tong Ah.

Yolanda
17 september 2021

Lekker eten, goed warm en bezorging op tijd.

Hans
15 september 2021
Alex
13 september 2021

Super spontane bezorger die het eten snel na bestellen kwam brengen. Flinke porties, waar anderen dat toch steeds een beetje minder maken krijg je hier nog heerlijke flinke porties. Eten kwalitatief prima in orde. Niet super speciaal, maar gewoon goede prijs/kwaliteitverhouding. Loempia was zo groot dat ik de volgende dag pas aan de rest van het eten toekwam haha.

Jar
12 september 2021

Flauwe baudel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Pater
12 september 2021

Eens even geen zin om te koken tijdens een verjaardags feestje, dus had ik besloten om een fijne Chinese maaltijd te bezorgen. En waar moet je dan melden juist ja bij tong ah. Heb super vaak gehoord waar heb je dit verukelijke eten gekocht. Dus ook voor een grote groep ga ik mij de volgende keer weer melden bij tong ah. Wil de dames en heren nog even bedanken voor het fijne cadeau. Dit was heerlijk tijdens het eten.

Heleen Nauta
6 september 2021

Snelle levering, eten goed heet. Top

Bakker
3 september 2021
Willie
1 september 2021

De Grote loempia was niet lekker. Korst niet knapperig en de smaak was niet lekker. De tjaptjoi was prima!

Rik
31 augustus 2021

Eten altijd goed en lekker snel bezorgd! Wel jammer dat de ‘ma po tofu’ van het menu is gehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Zijlstra
30 augustus 2021

Erg lekker, meer dan genoeg in maandmenu en heel vlot geleverd op de juiste plek.

Niet van toepassing
29 augustus 2021

Chinese tomatensoep te weinig kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
25 augustus 2021

Dit was de eerste keer in 6 jaar dat ik een uur moest wachten voor mijn bestelling er was.

L van der Laan
24 augustus 2021

Iedere keer is het eten van zeer goede kwaliteit.

Cor
23 augustus 2021

Echt lekker eten en snel bezorgd

Smit
22 augustus 2021

Bestel altijd optijd,krijg je bevestiging ,komt om 16.00.. en echt voor de zoveelste x weer half uur later..heel erg irritant..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie W.
22 augustus 2021

We bestelden een half uur voor sluitingstijd. En zijn geschrokken van wat we kregen. De Saté Ajam was zuur, De Kroepoek slap. En ik schrok tevens van de Yang Zhou Chao Fang of Ming met bami. Geen cha sieuw te bekennen, 3 garnalen, het gerecht was anders dan normaal en opgevuld met veel taugé, paprika en ei wat tevens niet vers was. Uiteraard alles na een paar happen in de kliko geworpen. Schandalig slecht! Tong Ah wat ooit onze favoriete Chinees was, is wat ons betreft passé. De hele avond buikloop gehad en diarree. De kwaliteit had de laatste keren al een ommeslag gekregen. Helaas. Deze vaste klanten zijn jullie kwijt. Maar 25 euro voor zure restjes waar tevens de vet in kroop sorry, nooit weer. Ik vind het behoorlijk kwalijk, dit nooit meer.

Berend Eissens
15 augustus 2021

De babi Pangang saté met nasi was Smakeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Markus
15 augustus 2021

Maandmenu👌👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Middel
13 augustus 2021

Het was weer super!!

Shanna
10 augustus 2021

Altijd zeer tevreden! Alleen de gebakken bananen mogen iets langer.

Knoop LF
9 augustus 2021

Vaak hier besteld altijd goed. Zeer snelle bezorging. Goede service!!!

Marian
6 augustus 2021
Bert werkman
4 augustus 2021

Alleen we hadden bami besteld en geen rijst maar de rest was goed

Anoniem
2 augustus 2021

Had om 18:18 besteld kreeg het pas om 19:35 echt jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arrindell
2 augustus 2021

Bezorger was OK, alleen het duurde MEER DAN EEN UUR voordat de eten klaar was voor bezorging.. Niet normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
30 juli 2021
Rengenier Dijksterhuis
29 juli 2021

Tong.... Ah! 👍

Margreet
28 juli 2021

Het eten was goed van smaak maar de korst van de loempia was veel te dik en leek bijna niet helemaal gaar. Het gefrituurde laagje was heel dun. Jammer

G immel
27 juli 2021

Alleen de bezorgtijd was wat lang eten was prima en toen het bezorgd werd nog goed op temperatuur

Joke Bajema
26 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Bajema
24 juli 2021

Altijd goed voormekaar 😊

Van Dijk
15 juli 2021

Combinatie gerecht,tjap toilet,babi pangang en sate.zeer lekker,goed gevuld met heerlijke verse groenten en veel vlees! Werd ook bezorgd binnen de afgesproken tijd en zeer vriendelijke bezorger!!

Nivard Boersma
13 juli 2021

Nondeju goeie Chinees. 5e keer dat ik hier bestel sinds ik 2 week geleden deze heb ontdekt.

Marit
12 juli 2021

Loempia speciaal was super, nog heel erg knapperig! Het kipgerecht met zwartebonensaus was lekker maar veel te zout helaas. Overall goed :)

HesRab
11 juli 2021

Zeer consistente kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 juli 2021
Anoniem
2 juli 2021
F. I
2 juli 2021

Tong Ah is mijn favoriete chinees bezorgrestaurant ! Bestel hier regelmatig en de kwaliteit van het eten is altijd goed !

Irna Viswat
30 juni 2021

Heerlijk eten, netjes ingepakt, bezorging was keurig op tijd. Niets op aan te merken!

Anoniem
30 juni 2021

De Chinese groente bestond uitsluitend uit taaie gekookte paksoy en een kwart partje shitaki. Dat vond ik wel erg magertjes qua variatie voor een tjaptjoy gerecht

Elle
29 juni 2021

Prima, en op tijd geleverd.

JimRidder
28 juni 2021

Ging wel,alles door elkaar heen gegooid,

Thijs
27 juni 2021

Beste bami en nasi die ik in een hele lange tijd heb gehad, uitstekende vegetarische opties 10/10

Nivard
26 juni 2021

Eten was super! Gaan hier zeker weer bestellen. De bezorger had in onze portiek gerookt. Ongelooflijk smerig en asociaal, hele huis stonk naar rook hierdoor want het trekt naar boven

HvF
25 juni 2021

Heerlijk gegeten !!

Anoniem
24 juni 2021
Richard
21 juni 2021

Eten was super lekker. Maandagavond om 18.10 besteld, zou om 19.15 bezorgd worden, maar werd 20.10. Dat vind ik buiten proportioneel lang.

Dennis
20 juni 2021

Siempre rico

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ludolphy
20 juni 2021

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

20 juni 2021

Als vanouds, heerlijk vers en zeer smakelijk. Daarnaast ook nog zeer snel geleverd. Al met al een voortreffelijk Chinees restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
19 juni 2021

Heerlijk gegeten, moet ook zeggen dat ze steeds beter reëel porties doen. Precies genoeg voor drie volwassen een menu van 2 personen. Ook de wensen worden goed gelezen.

H. de Jonge
17 juni 2021

Er is alleen een klein foutje begaan. Ik had 2x portie miniloempiaas besteld Dat zouden totaal 20stuks zijn. We hebben maar 1. Portie dus 10 stuks ontvangen

Jan
17 juni 2021

Prima Chinees eten en exact op tijd.

Hazenberg
17 juni 2021
L. van der Laan
13 juni 2021

Zowel de bezorging als het eten. Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ank
12 juni 2021

lekkage van de soep en bakjes scheef in de tas afgeleverd, een natte bende

Renate
10 juni 2021
Jelle
9 juni 2021

Ku lo kai was heerlijk knapperig. saus apart zodat je niet van die doorweekte ballen hebt. Fu young hai met garnalen was weer top, genoeg garnalen waar voor je geld. Babi pangang knapperig van buiten en mals van binnen.. lekker hoor

Rudy Hermse
7 juni 2021

Ik vond de kwaliteit goed maar de smaak van álles was te vlak. maw. te weinig gekruid en dus een beetje smakeloos. Moest zelf genoeg kruiden toevoegen om de smaak omhoog te brengen.

Raimon
6 juni 2021

Zoals altijd geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ss
4 juni 2021

Duidelijk, betrouwbaar en volgens afspraak ruim op tijd bezorgd.

Anoniem
4 juni 2021

Top

Harm
27 mei 2021
Steveybhoy050@yahoo.com
26 mei 2021

Altijd super lekker.

Dennis
25 mei 2021

Alles lekker allen de drinken heb ik niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Derks
25 mei 2021

Naar mijn mening beste Chinees van Groningen, lekker eten en altijd relatief snel bezorgd. Ga zo door!

Regina
24 mei 2021

Snelle levering.

Kim jong-un
24 mei 2021

Alles weer keurig zo als we gewend zijn van tong-Ah en precies op het tijdstip aanwezig van de afspraak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietse
23 mei 2021

Gewoon goed als altijd. Bezorging was stipt op tijd, best netjes voor een zondagavond. Deze keer het maandmenu genomen, altijd voldoende eten als je met z'n tweeën bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
20 mei 2021

Uitstekend gegeten. Goede bezorging

Visser
17 mei 2021

half uur te vroeg bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
17 mei 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yes!
10 mei 2021

Precies op tijd, netjes verpakt, goed warm gehouden.

Yolanda
10 mei 2021

Maandmenu besteld met gado gado. Was heerlijk, ook goed warm bij bezorging.

ik
10 mei 2021

Snelle bezorging en lekker eten + lekker gegeten!! Vond alleen de 'nasi klein' en 'bami groot' aardig kaal. Nauwelijks prei en ham en dat voor beide bijna €4,- extra. En de transactie kosten van €0,25 natuurlijk, waarom?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
5 mei 2021
Janneke post
3 mei 2021

Het eten was aan de koude kant toen het is bezorgd

Elizabeth de Roos
2 mei 2021

We bestellen af en toe bij Tong Ah en iedere keer zijn we zeer tevreden. De gerechten zijn prima en ook de bezorging is snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
2 mei 2021

Prima eten en op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric Grooters
27 april 2021

De bami rames speciaal viel tegen ben betere gewend weinig daging smoor en roedjak

Lex
27 april 2021
Drenth
27 april 2021

Het eten was lekker en prima op smaak. Het eten was niet echt warm meer. Even in de magnetron opgewarmd. Gaan zeker nog eens keer weer bij jullie bestellen

HeFe
17 april 2021

lekker, royaal en keurig op tijd afgeleverd

Annie Poll
12 april 2021

Wij zijn zeer tevreden over het eten en de bezorging.Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abrahams Daan
10 april 2021

In de jaren ‘70/‘80 kwamen wij vaak naar Tongah. Het was lekker, ik ben nu overgestapt van een andere restaurant. Ik had niet verwacht dat het bezorgd werd. Precies op tijd. GOED GEDAAN.

Anoniem
10 april 2021
Lars
9 april 2021

Zoals gewoonlijk goed eten, snelle levering en door een supervriendelijk persoon bezorgd.

Thomas
6 april 2021

Kwaliteit is super, de bezorging ruim binnen de aangegeven tijd (zou 50min duren het werd uiteindelijk 35min, woon 3km van het restaurant vandaan). Ga hier zeker vaker bestellen. Complimenten aan de kok. Besteld via de eigen website ipv thuisbezorgd, zo had ik geen bezorgkosten (omdat thuisbezorgd een bepaalde % vraagt die ze van het restaurant innen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Mulder
6 april 2021

Het was weer zoals altijd fantastisch

T.H.Kampyon
6 april 2021

Het was weer heerlijk Het bevalt goed Adres van jullie zou ik zo doorbevelen Ik zal de volgende keer ook weer bij jullie bestellen. Een aan verveling een beetje meer groente in de basis of banier mag wel zat er niet in.maar voor de rest was het goed

Bakker
6 april 2021

Het was weer lekker en op tijd.

Paul
5 april 2021
Kim Jong-un
4 april 2021

Al jaren en dag klant nog altijd tevreden over de kwaliteit. bestelling online gedaan alles keurig verpakt en bezorgd op afgesproken tijd. Well done 🙏🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
4 april 2021
Van Dijk
31 maart 2021

Het maandmenu is echt een aanrader. Veel eten van goede kwaliteit. Ik vind het de beste Chinees uit Groningen.

Gijsbert
29 maart 2021

geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.