Beoordelingen van Tong Ah Groningen

Recente recensies

5.0
Henny Noordveld
vandaag

Gerechte waren prima, behalve de pangsit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valk
gisteren

Zeer smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
23 oktober 2021

Consistent lekker eten en vriendelijke bezorging.

Monique
22 oktober 2021

Was erg lekker. Door een foutje hadden we extra voedsel, wat we mochten houden en daar waren een paar hoogbejaarde buren heel erg blij mee!! Bedankt Tong Ah!

ln pruim
22 oktober 2021

1 loepia was open en bijna de hlfy lag onderin en de soep lekte ook dus smurrie en de draagtas of de bezorgre was beetje wild of niet goed opgestappeld en de tas helaas mvg ln pruim

Knoop
19 oktober 2021

Geweldig als altijd

Ludolphy
17 oktober 2021

Het eten altijd goed.maar dit keer ver beneden de maat.weinig smaak en weinig vlees wel heel veel atjar ondanks gezegd geen atjar erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carina
16 oktober 2021

Anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. Ze hadden te weinig bezorgers liet ze me weten toen ik belde. Eten was goed. Loempia’s bijna koud. Jammer..

Martijn
12 oktober 2021

Erg goede loempia en Kip Kerrie met een ruime hoeveelheid lekkere nasi. Eerste keer dat ik hier heb besteld (ga ik dus vaker doen) maar als deze trend zich voortzet stap ik af van mijn hofleverancier waar ik al sinds 20 jaren bestel. Wel wat aan de dure kant.

G
11 oktober 2021

Eten was er binnen 20 minuutjes,en nog super warm. Het was heel erg lekker en veel! Super :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leslie Chow
10 oktober 2021

Al jaren klant kwalitatief geweldig. maar we moesten er vandaag toch ruim 75min op wachten. (Elektrische bezorgfiets) doe ons maar de ouderwetse plof. So long gay boys!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
6 oktober 2021

De maanden was ruim voldoende, warm en zeer snel bezorgd. Het eten was heerlijk, zekers de moeite waard

Fokko
6 oktober 2021

Ruim een half uur te vroeg!

Richard Prak
3 oktober 2021

3 x rijst inplaats van 2 keer nasi, en de extra mini loempia's niet aanwezig. Beetje jammer, maar alles was wel weer lekker. Volgende keer beter. Mvg. Richard Prak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan
3 oktober 2021

Wel weer genoten, maar graag ook een menu met wat minder vlees en meer groenten. Het standaard menu heeft wel erg veel vlees, dat is niet meer van deze tijd.

Barry
2 oktober 2021

Maandmenu lijkt nu jaarmenu, kip was erg zout evenals de bami. En...? waar zijn die grote bakken van vroeger? de kleinste/laagste menu bakjes die ik ooit heb gezien, op de bami/nasi na.

Herman
22 september 2021

Lange bezorgtijd waardoor eten koud. Gedeelte groente aangebrand en de bestelde pindasaus niet geleverd. Ben dit niet gewend van Tong Ah.

Yolanda
17 september 2021

Lekker eten, goed warm en bezorging op tijd.

Hans
15 september 2021
Alex
13 september 2021

Super spontane bezorger die het eten snel na bestellen kwam brengen. Flinke porties, waar anderen dat toch steeds een beetje minder maken krijg je hier nog heerlijke flinke porties. Eten kwalitatief prima in orde. Niet super speciaal, maar gewoon goede prijs/kwaliteitverhouding. Loempia was zo groot dat ik de volgende dag pas aan de rest van het eten toekwam haha.

Jar
12 september 2021

Flauwe baudel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Pater
12 september 2021

Eens even geen zin om te koken tijdens een verjaardags feestje, dus had ik besloten om een fijne Chinese maaltijd te bezorgen. En waar moet je dan melden juist ja bij tong ah. Heb super vaak gehoord waar heb je dit verukelijke eten gekocht. Dus ook voor een grote groep ga ik mij de volgende keer weer melden bij tong ah. Wil de dames en heren nog even bedanken voor het fijne cadeau. Dit was heerlijk tijdens het eten.

Heleen Nauta
6 september 2021

Snelle levering, eten goed heet. Top

Bakker
3 september 2021
Willie
1 september 2021

De Grote loempia was niet lekker. Korst niet knapperig en de smaak was niet lekker. De tjaptjoi was prima!

Rik
31 augustus 2021

Eten altijd goed en lekker snel bezorgd! Wel jammer dat de ‘ma po tofu’ van het menu is gehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Zijlstra
30 augustus 2021

Erg lekker, meer dan genoeg in maandmenu en heel vlot geleverd op de juiste plek.

Niet van toepassing
29 augustus 2021

Chinese tomatensoep te weinig kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
25 augustus 2021

Dit was de eerste keer in 6 jaar dat ik een uur moest wachten voor mijn bestelling er was.

L van der Laan
24 augustus 2021

Iedere keer is het eten van zeer goede kwaliteit.

Cor
23 augustus 2021

Echt lekker eten en snel bezorgd

Smit
22 augustus 2021

Bestel altijd optijd,krijg je bevestiging ,komt om 16.00.. en echt voor de zoveelste x weer half uur later..heel erg irritant..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie W.
22 augustus 2021

We bestelden een half uur voor sluitingstijd. En zijn geschrokken van wat we kregen. De Saté Ajam was zuur, De Kroepoek slap. En ik schrok tevens van de Yang Zhou Chao Fang of Ming met bami. Geen cha sieuw te bekennen, 3 garnalen, het gerecht was anders dan normaal en opgevuld met veel taugé, paprika en ei wat tevens niet vers was. Uiteraard alles na een paar happen in de kliko geworpen. Schandalig slecht! Tong Ah wat ooit onze favoriete Chinees was, is wat ons betreft passé. De hele avond buikloop gehad en diarree. De kwaliteit had de laatste keren al een ommeslag gekregen. Helaas. Deze vaste klanten zijn jullie kwijt. Maar 25 euro voor zure restjes waar tevens de vet in kroop sorry, nooit weer. Ik vind het behoorlijk kwalijk, dit nooit meer.

Berend Eissens
15 augustus 2021

De babi Pangang saté met nasi was Smakeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Markus
15 augustus 2021

Maandmenu👌👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Middel
13 augustus 2021

Het was weer super!!

Shanna
10 augustus 2021

Altijd zeer tevreden! Alleen de gebakken bananen mogen iets langer.

Knoop LF
9 augustus 2021

Vaak hier besteld altijd goed. Zeer snelle bezorging. Goede service!!!

Marian
6 augustus 2021
Bert werkman
4 augustus 2021

Alleen we hadden bami besteld en geen rijst maar de rest was goed

Anoniem
2 augustus 2021

Had om 18:18 besteld kreeg het pas om 19:35 echt jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arrindell
2 augustus 2021

Bezorger was OK, alleen het duurde MEER DAN EEN UUR voordat de eten klaar was voor bezorging.. Niet normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
30 juli 2021
Rengenier Dijksterhuis
29 juli 2021

Tong.... Ah! 👍

Margreet
28 juli 2021

Het eten was goed van smaak maar de korst van de loempia was veel te dik en leek bijna niet helemaal gaar. Het gefrituurde laagje was heel dun. Jammer

G immel
27 juli 2021

Alleen de bezorgtijd was wat lang eten was prima en toen het bezorgd werd nog goed op temperatuur

Joke Bajema
26 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Bajema
24 juli 2021

Altijd goed voormekaar 😊

Van Dijk
15 juli 2021

Combinatie gerecht,tjap toilet,babi pangang en sate.zeer lekker,goed gevuld met heerlijke verse groenten en veel vlees! Werd ook bezorgd binnen de afgesproken tijd en zeer vriendelijke bezorger!!

Nivard Boersma
13 juli 2021

Nondeju goeie Chinees. 5e keer dat ik hier bestel sinds ik 2 week geleden deze heb ontdekt.

Marit
12 juli 2021

Loempia speciaal was super, nog heel erg knapperig! Het kipgerecht met zwartebonensaus was lekker maar veel te zout helaas. Overall goed :)

HesRab
11 juli 2021

Zeer consistente kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 juli 2021
Anoniem
2 juli 2021
F. I
2 juli 2021

Tong Ah is mijn favoriete chinees bezorgrestaurant ! Bestel hier regelmatig en de kwaliteit van het eten is altijd goed !

Irna Viswat
30 juni 2021

Heerlijk eten, netjes ingepakt, bezorging was keurig op tijd. Niets op aan te merken!

Anoniem
30 juni 2021

De Chinese groente bestond uitsluitend uit taaie gekookte paksoy en een kwart partje shitaki. Dat vond ik wel erg magertjes qua variatie voor een tjaptjoy gerecht

Elle
29 juni 2021

Prima, en op tijd geleverd.

JimRidder
28 juni 2021

Ging wel,alles door elkaar heen gegooid,

Thijs
27 juni 2021

Beste bami en nasi die ik in een hele lange tijd heb gehad, uitstekende vegetarische opties 10/10

Nivard
26 juni 2021

Eten was super! Gaan hier zeker weer bestellen. De bezorger had in onze portiek gerookt. Ongelooflijk smerig en asociaal, hele huis stonk naar rook hierdoor want het trekt naar boven

HvF
25 juni 2021

Heerlijk gegeten !!

Anoniem
24 juni 2021
Richard
21 juni 2021

Eten was super lekker. Maandagavond om 18.10 besteld, zou om 19.15 bezorgd worden, maar werd 20.10. Dat vind ik buiten proportioneel lang.

Dennis
20 juni 2021

Siempre rico

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ludolphy
20 juni 2021

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

20 juni 2021

Als vanouds, heerlijk vers en zeer smakelijk. Daarnaast ook nog zeer snel geleverd. Al met al een voortreffelijk Chinees restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
19 juni 2021

Heerlijk gegeten, moet ook zeggen dat ze steeds beter reëel porties doen. Precies genoeg voor drie volwassen een menu van 2 personen. Ook de wensen worden goed gelezen.

H. de Jonge
17 juni 2021

Er is alleen een klein foutje begaan. Ik had 2x portie miniloempiaas besteld Dat zouden totaal 20stuks zijn. We hebben maar 1. Portie dus 10 stuks ontvangen

Jan
17 juni 2021

Prima Chinees eten en exact op tijd.

Hazenberg
17 juni 2021
L. van der Laan
13 juni 2021

Zowel de bezorging als het eten. Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ank
12 juni 2021

lekkage van de soep en bakjes scheef in de tas afgeleverd, een natte bende

Renate
10 juni 2021
Jelle
9 juni 2021

Ku lo kai was heerlijk knapperig. saus apart zodat je niet van die doorweekte ballen hebt. Fu young hai met garnalen was weer top, genoeg garnalen waar voor je geld. Babi pangang knapperig van buiten en mals van binnen.. lekker hoor

Rudy Hermse
7 juni 2021

Ik vond de kwaliteit goed maar de smaak van álles was te vlak. maw. te weinig gekruid en dus een beetje smakeloos. Moest zelf genoeg kruiden toevoegen om de smaak omhoog te brengen.

Raimon
6 juni 2021

Zoals altijd geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ss
4 juni 2021

Duidelijk, betrouwbaar en volgens afspraak ruim op tijd bezorgd.

Anoniem
4 juni 2021

Top

Harm
27 mei 2021
Steveybhoy050@yahoo.com
26 mei 2021

Altijd super lekker.

Dennis
25 mei 2021

Alles lekker allen de drinken heb ik niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Derks
25 mei 2021

Naar mijn mening beste Chinees van Groningen, lekker eten en altijd relatief snel bezorgd. Ga zo door!

Regina
24 mei 2021

Snelle levering.

Kim jong-un
24 mei 2021

Alles weer keurig zo als we gewend zijn van tong-Ah en precies op het tijdstip aanwezig van de afspraak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietse
23 mei 2021

Gewoon goed als altijd. Bezorging was stipt op tijd, best netjes voor een zondagavond. Deze keer het maandmenu genomen, altijd voldoende eten als je met z'n tweeën bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
20 mei 2021

Uitstekend gegeten. Goede bezorging

Visser
17 mei 2021

half uur te vroeg bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
17 mei 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yes!
10 mei 2021

Precies op tijd, netjes verpakt, goed warm gehouden.

Yolanda
10 mei 2021

Maandmenu besteld met gado gado. Was heerlijk, ook goed warm bij bezorging.

ik
10 mei 2021

Snelle bezorging en lekker eten + lekker gegeten!! Vond alleen de 'nasi klein' en 'bami groot' aardig kaal. Nauwelijks prei en ham en dat voor beide bijna €4,- extra. En de transactie kosten van €0,25 natuurlijk, waarom?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
5 mei 2021
Janneke post
3 mei 2021

Het eten was aan de koude kant toen het is bezorgd

Elizabeth de Roos
2 mei 2021

We bestellen af en toe bij Tong Ah en iedere keer zijn we zeer tevreden. De gerechten zijn prima en ook de bezorging is snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
2 mei 2021

Prima eten en op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric Grooters
27 april 2021

De bami rames speciaal viel tegen ben betere gewend weinig daging smoor en roedjak

Lex
27 april 2021
Drenth
27 april 2021

Het eten was lekker en prima op smaak. Het eten was niet echt warm meer. Even in de magnetron opgewarmd. Gaan zeker nog eens keer weer bij jullie bestellen

HeFe
17 april 2021

lekker, royaal en keurig op tijd afgeleverd

Annie Poll
12 april 2021

Wij zijn zeer tevreden over het eten en de bezorging.Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abrahams Daan
10 april 2021

In de jaren ‘70/‘80 kwamen wij vaak naar Tongah. Het was lekker, ik ben nu overgestapt van een andere restaurant. Ik had niet verwacht dat het bezorgd werd. Precies op tijd. GOED GEDAAN.

Anoniem
10 april 2021
Lars
9 april 2021

Zoals gewoonlijk goed eten, snelle levering en door een supervriendelijk persoon bezorgd.

Thomas
6 april 2021

Kwaliteit is super, de bezorging ruim binnen de aangegeven tijd (zou 50min duren het werd uiteindelijk 35min, woon 3km van het restaurant vandaan). Ga hier zeker vaker bestellen. Complimenten aan de kok. Besteld via de eigen website ipv thuisbezorgd, zo had ik geen bezorgkosten (omdat thuisbezorgd een bepaalde % vraagt die ze van het restaurant innen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Mulder
6 april 2021

Het was weer zoals altijd fantastisch

T.H.Kampyon
6 april 2021

Het was weer heerlijk Het bevalt goed Adres van jullie zou ik zo doorbevelen Ik zal de volgende keer ook weer bij jullie bestellen. Een aan verveling een beetje meer groente in de basis of banier mag wel zat er niet in.maar voor de rest was het goed

Bakker
6 april 2021

Het was weer lekker en op tijd.

Paul
5 april 2021
Kim Jong-un
4 april 2021

Al jaren en dag klant nog altijd tevreden over de kwaliteit. bestelling online gedaan alles keurig verpakt en bezorgd op afgesproken tijd. Well done 🙏🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
4 april 2021
Van Dijk
31 maart 2021

Het maandmenu is echt een aanrader. Veel eten van goede kwaliteit. Ik vind het de beste Chinees uit Groningen.

Gijsbert
29 maart 2021

geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Kanning
28 maart 2021

Op zaterdagavond binnen 20 minuten bezorgd!! (en het zijn zeker niet onze buren)

André
27 maart 2021

Heerlijk gegeten, bezorgd op de gevraagde tijd. Eigenlijk altijd goed!

James
23 maart 2021

Erg lekker 👍

Erik
23 maart 2021

Zoals altijd Toppie!!

J wassen
21 maart 2021

Was heerlijk en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
21 maart 2021
Cees
19 maart 2021

Lekker en warm en snel: niets op aan te merken dus!

H. van den Berg
18 maart 2021

Prima eten, korte bezorgtijd. Wij bestellen al jaren tot volle tevredenheid bij Tongah!

Raimon
18 maart 2021

Zoals altijd geweldig eten

Ronald
18 maart 2021

Eten was heerlijk , alleen de bezorger was 45 minuten te laat.

Joke
18 maart 2021

Wonton soep, 1 loempia speciaal en een loempia van het huis: we hebben genoten....

Corine
15 maart 2021

Het eten was heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda
14 maart 2021

Was weer goed verzorgd.

Jantina
8 maart 2021

Ik had in mijn bestelling specifiek aangegeven dat ik het eten om 19.00 wilde ontvangen aangezien ik nog niet thuis was. Het eten is om 18,45 bezorgd en was dus lauw toen we gingen eten. Kroepoek was verbrijzeld bij aankomst en de bakjes hadden gelekt, ik bestel normaal vaak via thuisbezorgd en ben dan erg tevreden. Nu niet, was teleurstellend.

R van der Laan
8 maart 2021

Uitstekende kwaliteit. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tempel
7 maart 2021

Altijd vriendelijk goede service lekker eten snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Terpstra
7 maart 2021

Beste Chinees van Groningen Alleen beetje afwisseling in maandmenu zou mooi zijn. Dan zullen we ook vaker bestellen denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j.b.meinema
7 maart 2021

Ruim voldoende uitstekend van smaak. Kortom we hebben er van genoten.

Marjolein
5 maart 2021

Bezorging: altijd een vriendelijke bezorger, maar bijna altijd veel te laat. Het eten is prima maar niet meer zo lekker als een tijd geleden. Vrij droge babi Pangang, de reden dat we bestelden bij Tong Ah was dat dat gerecht eerst erg lekker was

Eline
4 maart 2021
Yolanda
28 februari 2021
Nieuwhoff
28 februari 2021

Wij bestellen regelmatig bij Tong Ah en het is altijd héérlijk! Helaas viel het deze keer tegen, ik kreeg vreselijke last van mijn buik na het eten. Omdat ik niet direct een link had gelegd met het eten heeft mijn vriend na zijn nachtdienst ook nog een bordje warm gemaakt, ook hij moest na het eten overgeven en had last van zijn maag. Volgens hem was de groente wat zurig van smaak. Jammer want wat ik zeg het eten is altijd goed maar deze keer helaas niet.

Reitsma
28 februari 2021
Gerben
28 februari 2021

Het eten was op tijd klaar en lekker. Ik had een babi pangang pindasaus besteld en wellicht had ik beter moeten lezen maar kreeg dus een bak met pindasaus en vlees. Royaal portie trouwens. Maar ik had gehoopt op babi pangang MET pindasaus. Voor mij is babi pangang vlees in rode saus.

Suzan
26 februari 2021
Jovadi@gmail.com
25 februari 2021

Heerlijk, veel en warm. En op tijd. Altijd een aanrader.

Fokko
23 februari 2021

Heerlijk

P1
21 februari 2021

Keurig bezorgd en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anjo
21 februari 2021

Zoals altijd was het deze keer weer prima !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shan.
21 februari 2021

Heerlijk zoals gewend!

Anita
19 februari 2021

Altijd goed!

Beugels
18 februari 2021

Had gerecht met brocoli, maar er zat niet veel brocoli in. Verder prima.

T. Augé
16 februari 2021

Nog altijd de beste chinees van Groningen !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark van der Beek
15 februari 2021

Zeer smakelijk gegeten, van goede kwaliteit. Ruim op tijd bezorgd door zeer vriendelijke bezorger. Goed warm bij aankomst. Echter ontbraken de chinese garnalen bij onze chinese rijsttafel en daar hadden wij ons erg op verheugd, vandaar 1 sterretje minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lubbert
15 februari 2021

Vandaag soep ontvangen zonder vlees of groente. Dit zijn we normaal niet gewend bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda
14 februari 2021

Heerlijk,als altijd.

Bart
12 februari 2021

We bestellen al jaren bij deze Chinees, kwaliteit is super. MAAR zodra je het laat bezorgen is het een drama. Verwachte bezorg tijd is 30. Min. Vergeet het maar. 60 tot 90 min is geen uitzondering. En als je belt is het elke keer het zelfde verhaal sorry meneer. Druk, corona........ Beetje jammer...... Zorg dat je organisatie beter voor elkaar hebt. Dit gaat je klanten kosten.

P.Y de Lange
10 februari 2021

De bestelling was later bezorgt dan de de bezorgde tijd.16.15.zoals bestelt.

S.Staal
10 februari 2021

Prima eten en een vlotte bezorging ondanks het koude weer.

Raimon
9 februari 2021

Zoals altijd geweldig

Gina Siebers
9 februari 2021

Het eten was praktisch koud. Daarnaast had ik Bami Rames besteld, maar kreeg gewoon een simpele bak gewone bami die 6 euro goedkoper is. Niet voor herhaling vatbaar in elk geval.

Alwin
8 februari 2021

Super lekker en heel snel

hendriks
7 februari 2021

de loempia van het huis was een ramp hij lag helemaal uit elkaar en er lagen een paar brokken vlees boven op. nee dit was niet Uw beste kant de bezorging was prima op de tijd die gevraagd was

Mirjam
6 februari 2021

Erg lekker en stipt op tijd bezorgd

Karin
5 februari 2021

Smaakvolle ruime porties !

M.
3 februari 2021

Het eten was heerlijk van smaak en vers. Helaas zat er vlees in de Tjaptjoi, terwijl ik vegetarisch heb besteld.

M. A.
3 februari 2021
Rolf
2 februari 2021

Heerlijk vers en smakelijk Aziatisch eten snel in huis. Geen standaard brengchinees.

W.bossinga
1 februari 2021

Snle levering Prima eten Van mij krijgen jullie 5 sterren

Ludolphy
1 februari 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.Y de Lange
29 januari 2021

Prima eten.Top.

Bakker
29 januari 2021
Fokko
28 januari 2021

Heerlijk weer en op tijd!

Tamara
26 januari 2021

de rundvlees was ontzettend taai. Bleef maar kauwen. 3 gerechten met rundvlees erg zonde. De rest was heerlijk.

Karin Roggen
26 januari 2021

In de mini loempia’s zat bijna geen vulling!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. van der Laan
25 januari 2021

Zoals alle voorgaande keren was het eten weer voortreffelijk evenals de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pruim
25 januari 2021

klasse service echt eten heel goed klasse mvg ln pruim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
24 januari 2021

Eten was weer zoals altijd heerlijk. De bezorger was ook erg aardig.

Anke
23 januari 2021

Bezorging was half uur later, maar er werd netjes gebeld dat het iets later kwam. Eten was voortreffelijk en meer dan genoeg :)) de tofu met groente en gebakken banaan is een aanrader

Anoniem
23 januari 2021
L.Blaauw
22 januari 2021

Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend Bezorging op tijd en klantvriendelijk . Alles goed verpakt, inhoud had iets warmer gemogen.

Staal
22 januari 2021

Zoals altijd prima eten

P.Y de Lange
21 januari 2021
Raimon
19 januari 2021

Was weer super lekker

19 januari 2021

Supersnel bezorgd en overheerlijke maaltijd. Heerlijk knapperig verse groenten en mals vlees. Kortom weer lekker genoten.

MV
18 januari 2021

18 januari voor het eerst een bestelling geplaatst en opgehaald. Ik had het maandmenu besteld en opgehaald. Het eten heeft me erg goed gesmaakt en dat was het extra wachten, door de drukte bij het ophalen, zeker waard! Het eten welke ik meekreeg was ruim voldoende zodat ik er zeker nog een keer van kan eten! Ik raad een ieder aan dit een keer te proberen en zelf te ondervinden hoe goed en lekker het eten hier is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LuvinLife
16 januari 2021

Muy rico todo gracias por el servicio

Jeroen
15 januari 2021

Heerlijk combigerecht, kon iets warmer.

S.Staal
14 januari 2021

Goed eten en bezorging was op tijd.

Mitchel Vos
13 januari 2021

Lekker zoals altijd!!

Fokko
12 januari 2021

Lekker en op tijf

Joost
11 januari 2021

Altijd goed eten! En meestal snelle bezorging ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
10 januari 2021

Bezorging iets laat, maar eten was goed. Goede niet te gaar gekookte saté. Eindelijk weer goed Chinees eten. Met extra sate!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koosenelly
10 januari 2021

Heerlijk eten snel geleverd door fijne bezorgers wij zijn al jaren tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
8 januari 2021

Bestelling was er heel snel (30 minuten) en heerlijk gegeten!

Tijmen
6 januari 2021

Top!

L.J
6 januari 2021

Super 👍👍

Annette
6 januari 2021

Goede en vriendelijke service

Herman
4 januari 2021

Voor het eerst besteld bij Tong Ah. En zeker niet de laatste keer. Bezorger op tijd en vriendelijk. Belangrijker: het eten was heerlijk (goed op smaak) en de hoeveelheid meer dan voldoende. Pangang en kipgerecht waren zeker beter dan ik gewend ben. Besteld -Tomsoep. -Maandmenu Als ik iets moet noemen wat beter kan, en dan zit ik echt op het zeurniveau: de soep was goed warm, maar niet heet, maar dat is dan ook alles.

Richard Bosma
3 januari 2020

Binnen het half uur bezorgd, netjes verpakt, en het belangrijkste: het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kluin
3 januari 2020
Ro
2 januari 2020

De bezorging was er erg snel. We hebben ook heerlijk gegeten! Super restaurant. Alleen jammer dat de opmerking in het bestelformulier niet was gelezen...

lammyg
2 januari 2020
Jelle
2 januari 2020

Uitstekend

Nico
2 januari 2020

Om zes uur besteld. Kwart voor acht bezorgd. Dat is wel erg lang voor een Chinese maaltijd. Wel met excuses vd bezorger met verwijzing naar extreme drukte. Een telefoontje om dat aan te geven had ik op prijs gesteld. Wel prima gegeten

HS
1 januari 2020

smakelijk, verzorgd en goed op tijd geleverd

smitje
31 december 2020

altijd super kwaliteit

Fokko
30 december 2020

Gebekd dat het 15 min later zou komen, dat werd 1 UUR te laat! Lauwe soep

Mark Tilstra
29 december 2020

De beste Chinees van de stad!

Yolanda
28 december 2020

Was weer super lekker!

Jan
28 december 2020

Erg lekker en erg snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.Verlaan
28 december 2020

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
28 december 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
27 december 2020

Was weer heel lekker (en veel 😉) Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hennie
26 december 2020

perfecte service en kwaliteit . de huisgemaakte loempia is een goede aanrader.

Gerrit Reitsma
25 december 2020
Joke
24 december 2020
De jonge
20 december 2020

Alles was uitstekend een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
20 december 2020
Alex
20 december 2020

De babi Pangang miste maar werd met spoed na bezorgd. Goede kwaliteit..de beste van Groningen naar mijn weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hendriks
20 december 2020

bij zoveel services is de beoordeling optimaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
16 december 2020
Mirjam
15 december 2020
Marit van Os
15 december 2020

Was heel goed

Matthijs
13 december 2020

Eten was prima. Vond het alleen jammer dat ik uren van te voren al besteld had en vervolgens in de winkel alsnog bijna een half uur zitten te wachten totdat mijn bestelling klaar was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda
13 december 2020

Gister Chinees Indische rijsttafel besteld voor 4 personen, was heerlijk. Kleine aanpassing in het menu gevraagd, was geen probleem. Meer dan genoeg eten. Klasse!

Lo
12 december 2020

Heerlijke gerechten en snelle bezorging!

Gijsbert
11 december 2020

prima lekker

de boer
10 december 2020

babipangang mag minder pittig

Tim
8 december 2020

Ik heb onder andere nummer 80 (nasi met kip en saus) besteld. Omdat ik bij het openen van de tas geen bak nasi bij mijn bestelling zag, heb ik gebeld. Ik begreep dat de nasi onder de kip en saus zat. Dat bleek het geval te zijn. Maar dat wist ik bij het bestellen niet. Dat blijkt ook niet uit de tekst op de website. Ik ging er vanuit dat ik een bak nasi en een bak kip en saus had besteld. De kip en saus was lekker. Maar ik vond het niet zo lekker dat de nasi eronder zat. Ook bevat de bak, door de kip en saus, minder nasi dan ik had gewild. Voor het overige was het eten goed en heb ik lekker gegeten. Maar al met al vind ik het jammer dat zowel de nasi als de kip en saus in één bak zat. Als ik dat bij het bestellen had geweten, had ik nummer 80 niet besteld.

A.Stokroos
6 december 2020

Heerlijk gegeten ! Top!

Bert
6 december 2020

Eten was heerlijk. Bestelling was er op tijd, doen wij zeker nog een keer.

Koos
1 december 2020

Lekker en op tijd.

Pietens
1 december 2020

De bestelling van 30-11-2020 was zoals altijd prima van smaak. Alleen de bami was bijna koud, jammer.

Nico
1 december 2020

Eten vlot bezorgd. Lekker gegeten. Vanavond de rest.

Lauren Floyd
30 november 2020

Lekker eten en snel bezorgd!

Imeza
30 november 2020

Het duurt meer dan 1 uur tot de bestelling binnenkwam en de bestelling waren lauwwarm. Dit ben ik niet gewend van Tong Ah. Het rijst was ook niet 100% gaar. Bezorger was van Thuisbezorger en niet van Tong Ah zelf zoals ik gewend ben. Hij is niet zo beschaafd als de gewone Tong Ah bezorger.

A.Stokroos
30 november 2020

De Bami was koud heel jammer, maar de kwaliteit van het geheel was wel goed. Ik hoop dat onze volgende bestelling geheel naar wens is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

29 november 2020

Het eten is zoals eigenlijk altijd heerlijk en vers. De opgegeven bezorgtijd week helaas wel te veel af. Ik zou dan graag een update krijgen als het uitloopt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuc Zandbergen
29 november 2020

Alles prima en lekker en ook nog goed warm en ook snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NN
28 november 2020

Goed van temperatuur, lekker en vlotte bezorging

Fokko
28 november 2020

Maar wel bijna een uur te laat.

Marjolein
28 november 2020

Ruim van tevoren besteld en toch meer dan een half uur later dan het aangegeven tijdstip bezorgd. Bezorger wel vriendelijk en eten was uiteindelijk lekker. Je moet wel vaker wachten bij Tong Ah, enige minpuntje.

Dennis
27 november 2020

Muy rico todo quedamos contentos y muy llenos gracias por su servicio

Lianne
23 november 2020

Het was vrij prijzig. Had mini loempia voor 2 euro 40 kreeg er 4 van. Garnalen waren ver te zoeken tussen een groot hoeveelheid groente. De kip kerrie ok. We kregen 1 tas besmeurt in saus. Alles zat eronder.

Dieters
22 november 2020

Prima, het was heerlijk. Bezorging precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
22 november 2020
Fokko
21 november 2020

Weer lekker gegeten! Was weer super

Mo
21 november 2020

Heerlijk weer. Gewoon de beste Chinees van Groningen.

Vincent
21 november 2020

Prima maaltje weer, bestellen gaat prima, levering snel en correct. Nu eens geen maandmenu, gezin heeft er lekker van gesmikkeld.

Sander
21 november 2020
Roy
20 november 2020

Helaas iets later dan normaal verwacht (zijn altijd stipt op tijd), maar eten weer top zoals we gewend zijn.

Constant
16 november 2020
15 november 2020
Mirjam
14 november 2020

Bezorging precies op de aangegeven tijd en het eten was heerlijk.

Fokko
13 november 2020

Heerlijk eten, goede prijs en op tijd bezorgd

Esther
13 november 2020

Bezorging was ver voor de verwachte tijd, en we hadden behoorlijk honger :) Ruime porties, goede kwaliteit en nog lekker warm!

Bj
12 november 2020

Mooi snel, was nog heel heet en heel lekker!

Monique
12 november 2020

Het was weer heerlijk. Jammergenoeg waren ze de miniloempias vergeten maar toch genoten!

Anoniem
12 november 2020

Prima kwaliteit en uitstekende bezorging.

van Dijk
9 november 2020

Maandmenu is een aanrader!

W. Visser
9 november 2020

Echt m'n favoriete Chinese restaurant van Groningen. Super lekker en absolute top kwaliteit. Ik zou het iedereen aanraden!

Gert
9 november 2020

Maandmenu was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof
8 november 2020

Als altijd voor mij het beste adres voor de loempia. De kip kerrie had van mij scherper gemogen.

Joyce
7 november 2020

Het eten was weer heerlijk zoals altijd👍

Erik
7 november 2020

Lekker en snel bezorgd!

P.Y de Lange
7 november 2020
Albert Stokroos
7 november 2020

Heerlijk gegeten ! Prima kwaliteit en correcte bezorging!

Carla
5 november 2020

Netjes op tijd en een geweldige eerste ervaring met Chinees eten in de stad Groningen! Ik zal vaker mezelf het plezier gunnen van de gestoomde groentes en goed bereide, in dit geval, kip

P.Y de Lange
2 november 2020

Goed

hendriks
2 november 2020

prima zoals verwacht en de opgegeven precies op de tijd als gevraagd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 oktober 2020
Anoniem
30 oktober 2020
Monique
29 oktober 2020

Heerlijk eten!!!!

P.Y de Lange
29 oktober 2020
Joyce
28 oktober 2020

Altijd heerlijk eten en de bestelling en aflevering verlopen altijd goed

Bok Sook
26 oktober 2020

speenvarken lekker knapperig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold en Aukje
22 oktober 2020

Zoals van jullie gewend, het eten was weer hrrrlijk

Ank
21 oktober 2020
Jan
20 oktober 2020

Heerlijk!!!

Laura
20 oktober 2020

Het eten is van goede kwaliteit. Helaas was onze kroepoek vergeten, maar die werd keurig nabezorgd!

Leendert
19 oktober 2020

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.