Bewertungen von Tong Ah Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
Heer essenboom
26 Februar 2024

I ordered a few things I never had before. I did not like the new things. The babi panggang and the nasi and the kroepoek was excellent. The sate was also delicious. Good delivery time.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Wilma
22 Februar 2024
L.A.van der Laan
22 Februar 2024

Elke keer weer uitstekend.

Jar
18 Februar 2024

Was vandaag weer top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

henk
18 Februar 2024
Anna
16 Februar 2024

Lekker!

Sior
12 Februar 2024
L Westerlaan
12 Februar 2024
L
12 Februar 2024

Bestelling klopte niet, ook al had ik maar 2 items besteld..

Robert
12 Februar 2024

Eten was wederom vlot bezorgt en smaakte prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

leendert nicolaas pruim
11 Februar 2024

gewoon klasse weer

Joanne van der Meulen
9 Februar 2024

Mijn bestelling zou om 19.45 bezorgd worden. het werd 20.00 en de loempia was al lauw. Heel jammer.

A hermse
8 Februar 2024

Complimenten eten was heerlijk en was op tijd bezorgd dank je wel

h.p.van der Werf
5 Februar 2024
Tees Wiltjer
1 Februar 2024

Heerlijk gegeten.

Gerda
29 Januar 2024

Smaakte zoals altijd heerlijk! Alleen jammer dat de saus voor de pangsit was vergeten. Heel vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Markus
29 Januar 2024
Monique
26 Januar 2024

Heerlijk vers bereid! Genieten!

Evelien
26 Januar 2024

Voor mijn avonddienst snel een maaltijd besteld vers, heet en sneller bezorgd dan aangegeven tijd! Heerlijke Chinese mix gegeten. Portie krupuk gratis erbij gekregen. Bedankt!

Richard
25 Januar 2024

ALTIJD LEKKER

Sior
23 Januar 2024

Het was weer heerlijk!

Rita
22 Januar 2024

Het was weer goed en lekker zoals altijd.

Henk Z.
20 Januar 2024

Het smaakte weer prima zoals gewoonlijk en de bezorger was keurig op tijd. Graag tot de volgende keer.

Ritsema
17 Januar 2024

Heerlijk gegeten !

Tualena
17 Januar 2024

Prima eten

Nanno
14 Januar 2024

Het Maandmenu van Tong Ah Chinees restaurant was een ware smaaksensatie. De gerechten waren vers bereid, goed verpakt en behielden hun heerlijke smaken. Een fantastische keuze voor een gezellige avond thuis met familie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ilse
8 Januar 2024

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg. Hele snelle bezorging. Al met al eennhele fijne ervaring, voor herhaling vatbaar.

Henk
8 Januar 2024

Was weer heerlijk. En goede bezorging, topper

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joke
8 Januar 2024

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eten, lang niet zo, n fijne verse smaak van gerechten gehad.. Als tip, de bakjes beter dicht maken, het lekt tijden de bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

RM
6 Januar 2024

Prima lekker gegeten !

Joyce
5 Januar 2024

Altijd goed. Nooit problemen

Mathijs
5 Januar 2024
Ingrid
2 Januar 2024
Bojan Vidakovic
1 Januar 2024

Altijd top

Henk
30 Dezember 2023

Lekker gegeten

Sasha
29 Dezember 2023

Gewoon lekker

Paul
28 Dezember 2023
Jento van der lei
26 Dezember 2023

Snelle en vriendelijke bezorging. Goed verpakt

Ja Riddering
24 Dezember 2023

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Henk
22 Dezember 2023

weer lekker, ook belde ze even om te zeggen dat het een 15min later werd bezorgd.

Minka Neef
21 Dezember 2023

Super

W D
21 Dezember 2023

Prima levering en lekker gegeten

T.
14 Dezember 2023

Ontzettend lekker & was snel bezorgd. En ook nog super warm (terwijl het buiten erg koud is).

Oeds pietens
12 Dezember 2023

Helemaal goed, heerlijk gegeten. Zeer goede babi pangang.

leendert nicolaas pruim
9 Dezember 2023

het was koud

Henk Z.
8 Dezember 2023

Het eten was prima zoals altijd en de bezorger was mooi op de bestelde tijd. Dit is al jaren mijn vaste Chinese restaurant.

Matthijs
7 Dezember 2023
Marian
7 Dezember 2023

Super goed

leendert nicolaas pruim
5 Dezember 2023
Karin
4 Dezember 2023

Eten was prima helaas niet heel warm meer. We denken dat de bezorger een noodstop heeft moeten maken want er zat meer saus in het zakje dan in het bakje

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marnix
28 November 2023

Tong AH is altijd een zeer smakelijk feestje@

E van Dijk
26 November 2023

eten was verder wel goed alleen hadden we nr82met nasi besteld en nr 83 met nasi gekregen

Wijngaarden
26 November 2023

Eerste ervaring met Tong Ah, maar zeker niet de laatste! Snelle levering en het eten was Top

Natasja
24 November 2023

Echt heerlijk hadden de ossenhaas en garnalen

Maaike
20 November 2023

De bestelling was wat later dan de aangeven verwachte aankomattijd. Wat kan natuurlijk en daarom waren misschien de loempia' s lauw. Ook de soep hebben we in de magnetron nog opgewarmd.

henk
20 November 2023

Soep iets flauw Gerecht veel zachte paprika veel kip weinig 2 stukje ossehaas En bakje was niet vol 1,5cm ruimte van boven kant Dus viel nu wat tegen voor een gerecht van €17.40

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jessy
19 November 2023

Heerlijk eten. Bezorgtijden kloppen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Simone
18 November 2023

Erg lang gewacht. Weinig eten voor veel geld. Wel lekker.

Jeroen W
18 November 2023

Super snelle bezorging, was erg lekker. Klein beetje prijzig, maar is prima

Joyce
17 November 2023

Altijd goed. We bestellen er al jaren. Nooit problemen

Denise
17 November 2023
Minka Neef
15 November 2023
Anne
8 November 2023

Heerlijke chinees en snel bezorgd!

Rob
6 November 2023

Lekker op smaak niet overdreven zout, portie groot genoeg. De bezorging was optijd en vriendelijk ondanks het honden weer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

robert de lange
3 November 2023
frrits krijgsman
2 November 2023
eddie ja die!!
2 November 2023

babi panggang zat te weinig atjar in normaal als je er een beetje in roert kom al dat gele atjar je tegemoet hier vis je weinig geel uit,dan had ik liever minder vlees en meer atjar. de tomatensoep weer boordevol vlees maar weinig groen(prei of ui) erin dat maakt t juist zo lekker dat groene dus volgende keer meer groen en geel dus ja ik hou van kleur ( . )( . )

Heijs
29 Oktober 2023
John
26 Oktober 2023

Jaren met veel plezier hier besteld. Maar nu is de kwaliteit van het eten toch wel erg achteruit gegaan. Zat een vieze karton smaak aan het eten . Dit uiteraard ook gemeld en werd netjes aangeboden om het gerecht nog eens te laten komen. Maar de zin was weg. Soep was wel erg lekker, dus voor €33 dure soep gehad.

Hummel
22 Oktober 2023

Wij hadden twee menu,s besteld maar kregen b.v de saté,s voor alle twee menu,s in het zelfde bekertje en was geen sambal bij dat vond ik jammer de smaak was goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joke Bajema
19 Oktober 2023

Heerlijk gegeten. We last nadien van mijn ogen (slijmvliezen zwellen op, voelen droog aan en jeuk) ws vanwege Ve Tsin. Ik had gevraagd dit niet toe te voegen aan het eten, maar het is er blijkbaar toch aan toegevoegd. Jammer, helaas kunnen we hierdoor geen eten meer bij U bestellen vanwege overgevoeligheid voor Ve Tsin. Met vriendelijke groet, Joke

Jesse
16 Oktober 2023

Ondanks een late zondagavond toch een hele vriendelijke service, aan wensen aangepast menu zonder problemen. Erg lekker gegeten!

leendert n pruim
14 Oktober 2023

voor de derde keer weer geen cola erbij dat is niet leuk steeds ben vaste klant eten is gewoon klasse

Bas
13 Oktober 2023

Altijd goed!

Jan Dijkman
13 Oktober 2023

Het was allemaal heel erg lekker super gewoon! En precies op de afgesproken tijd!

Ingeborg
8 Oktober 2023
Mark
7 Oktober 2023
Paula
2 Oktober 2023

Eten was lekker en heel snel afgeleverd dus goed warm. Bezorging was snel en vriendelijk. Bestel daarom altijd bij Tong Ah

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

RK
21 September 2023

Altijd goed!!

Erik
18 September 2023

Supersnel en super lekkerđź‘Ť

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Siewert Olthof
17 September 2023

Weer veel te vroeg, waarom vraag je naar een tijd als je er toch niets mee doet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Geen
16 September 2023
hendriks
14 September 2023

altijd op de afgesproken tijd en product altijd zo als het hoort

Geert Spaans
13 September 2023

Kwaliteit top snel geleverd.

Shar
11 September 2023

Vlotte bezorging. Het eten was weer lekker maar vond dat ik minder had gekregen dan de vorige keer. Bakjes waren niet gevuld zoals gewoonlijk.

Petra
11 September 2023

Beste chinees uit groningen ..

Dupker
10 September 2023

Alles goed en lekker.

Teetse Wiltje
4 September 2023

Geweldige kwaliteit

P H Hartel
28 August 2023

kwaliteit en kwaliteit nu ook nog van de loempia

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Henk
28 August 2023

Had een ander gerecht uit geprobeerd en dat smaakt heel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sulman
27 August 2023
Henk
26 August 2023

Ik bestel meestal een maandmenu om op te halen maar dit keer liet ik het bezorgen. Prima ervaring. Het eten was heerlijk als vanouds en werd bezorgd binnen het afgesproken tijdvenster door een vriendelijke bezorger. Het was nog goed warm en kon meteen opgediend worden. Graag tot de volgende keer.

Van der Laan
26 August 2023
Marjolein
26 August 2023

Binnen een half uurtje was het eten er. Lekker maandmenu, babi pangang was wat flauw van smaak.

Carola
24 August 2023

Miehoen te weinig vlees

Frans
23 August 2023

Altijd optijd en vers en heerlijke gerechten. Top

Lekkel
22 August 2023

2 bakjes waren ingedeukt. Lekkage in de zak. De hele tafel onder de zoete saus. Of dit nu door bezorger of inpakker kwam. Weet ik niet. Maar wel iets om op te letten. Kwaliteit van het eten is en was uitstekend

Dupker
20 August 2023

Prima goed en smaalvol

H nap
17 August 2023

Was super lekker Netjes verpakt en de bezorger was vriendelijk. We hebben geen opmerkingen en bestellen graag weer bij jullie.

Mo
14 August 2023

Erg lekker.