Beoordelingen van Tong Ah Groningen

Recente recensies van Tong Ah Groningen

5 sterren na 350 reviews

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I like

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed !

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals ik gewend ben

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goed

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect zelfs. Bezorging was ook vlot.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging 20 minuten eerder dan verwacht. Maand menuutje was heerlijk, genoeg voor 2 personen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte wonderlijk lekker vergeleken met andere collega restaurants van dit voedsel. Zou graag maandmenu's willen zien + voor hoeveel personen dat is, dan zouden we vaker als collega's hier gaan bestellen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer 4 sterren. Ik had Tjap Ap Po besteld, dit is een gerecht met verschillende soorten vlees. Bij het openen dacht ik; zo lekker bak vol vlees. Helaas teleurgesteld de bovenste laag lekker vlees, maar het bakje was opgevuld met bijna een halve krop sla. Jammer.... Voor de rest is het altijd lekker van Tong Ah. En zal ik zeker opnieuw een bestelling plaatsen, maar niet de Tjap Ap Po .

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fantastische Chinees. Super verse ingrediënten, dat proef je aan alles. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Indische rijsttafel is echt een aanrader

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, we misten alleen de 2 sate die we hadden verwacht bij de nasi rames speciaal + 2 sate.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was er op de vooraf afgesproken tijd. Het was lekker en vooral niet te vet of te flauw van smaak zoals weleens het geval kan zijn met Chinees eten. Aanrader dus!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden bami rames besteld met bami Maar kregen nasi erbij.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe heerlijk eten alleen was het dit keer wel heel flauw en niet warm

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker joh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de goede smaak. Normasl 100 procent. Nu 90 procent. Andere kok?

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit. Echt een Verwen maaltijd. Keurig warm verpakt en tijdig bezorgd door een zeer vriendelijk persoon.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op smaak en mooi op tijd geleverd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Het kwam precies op de aangegeven tijd en alle opmerkingen waren gelezen en uitgevoerd. Heerlijk gegeten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Echt de betere Chinees in de stad.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Het iDeal kwartje is natuurlijk belachelijk in 2020... :-(

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd. Grote porties. Lekker gegeten. Vanavond de rest.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim binnen gestelde tijd en vriendelijke bezorger. Het heeft ons weer goed gesmaakt!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gedaan! Véél sneller dan waar we rekening mee hielden. (Hopelijk betekent dit niet dat jullie weinig bestellingen hebben.) Fijn ook dat jullie zélf bezorgen. Maak je niet afhankelijk van partijen als Thuisbezorgd.nl. Met vriendelijke groet, Tom Hoppen

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger belde aan en stond vlak voor mijn neus bij de deur.hij heeft de 1,5 meter niet aangehouden.Je zou toch denken dat hij weet wat hij moet doen nu met de corona crisis.Wat een idioot die man, bijzonder bot. En het eten was ook niet echt lekker.Geen Thong Ah meer voor mij.Wat slecht.!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed smakelijk En vriendelijke bezorging

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima. Snel bezorgd. Eten goed warm

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima, bestellen en afhalen gemakkelijk, en goed van gegeten. Groetjes, Buurman Hans

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten, zoals altijd! Ik bestel hier met alle plezier nogmaals!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maandmenu besteld en met veel smaak opgegeten. Genoeg voor twee mensen om twee dagen te genieten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig zoals altijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste For Nam van de stad !! Echt heerlijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al tijden bij Tong Ah. Voor ons de beste Chinees in Stad. Altijd op tijd, (vandaag binnen 20 minuten!!), eten is warm en veel! Smaakvol, wij blijven dan.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op Koningsdag. Vrij snel geleverd. Kregen netjes een mail hoe laat de bezorger er ongeveer zou zijn. Het heeft goed gesmaakt en hadden nog genoeg over om nog een dag van te eten. Zal er in de toekomst zeker nog eens bestellen!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd Kwaliteit van het Chinees eten is uitstekend

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Net even een eigen touch aande oosterse keuken. Dus zijn we al jaren klant.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de grote drukte. Was het weer perfect. Waar ik woon zitten 2 Chinezen. Maar die zijn niet te ....... Dus daarom bestel of kom ik bij deze zaak omdat ik weet dat deze goed is. En het iets langer wachten er voor over heb. Want goed bereid kost nog altijd even tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren heerlijke maandmenu’s

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel normaliter chinees bij een concurrent. Gisteren eens 'gek gedaan', maar ik weet niet of ik hier vaker bestel: de foe yong hai was helemaal uit de bak gelekt, door het papier heen, tot in de tas. Een halve keukenrol later en ik kon eindelijk beginnen te genieten van het eten. Gelukkig was het gerecht verder erg lekker. Aangezien het plastic nog om de bak heen zat, kan ik alleen maar suggereren dat de courier in het vervolg wat rustiger mag rijden.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste keuze in de stad. Snel, betaalbaar, en de lekkerste.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en exacte tijd bezorgd!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

royaal en goed

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering, prima!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd eerste klas eten vooral de loempia van het huis was heerlijk.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Best Chinese in town! Ik vergelijk ze en Tong Ah springt het verst boven uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,Is een aanrader

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en zullen dat morgen weer kunnen Van de restjes. Ook heel fijn dat ze in deze tijden nog werken. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, heel snel bezorgd.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten met heerlijke verse groenten. Je proeft de kwaliteit. Top

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs. Hebben klanttevredenheid hoog staan. Hier bestellen we vaker. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bij de buren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en heerlijk en veel eten👍🏻

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten precies op tijd geleverd, dit was de eerste keer, gaan we zeker vaker doen

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten en nog genoeg voor een 2de keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed, en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, op tijd. top zoals altijd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, dit was de eersre keer maar zeker niet de laatste

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Precies op aangegeven tijd; - Smaakte heerlijk, bestelling goed warm!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goeie prijs. Het eten was nog prima op temperatuur. Ook fijn dat de bakjes extra afgedekt waren met folie tegen lekken. We hebben heerlijk gegeten. Xièxie

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch maandmenu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zoals altijd, geweldig.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is altijd goed!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle service, prima kwaliteit

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Brilliant. Zooo Lekker. Loved it. 10 sterren van mij..

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd prima maar helaas mist er altijd wel wat, ditmaal werd er bij het maandmenu geen kroepoek geleverd. Omdat er voor de deur wordt afgeleverd en de bezorger een eind verder op de straat staat is een snelle controle of alles er is niet mogelijk. (Procedure Corona, is natuurlijk terecht en begrijpelijk) Met vriendelijke groet.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vlot bezorgd👍

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle saus zat doorelkaar in de zak waarschijnlijk omgevallen, jammer

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen bericht, goed bericht.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur moeten wachten op vrijdagavond op een maandmenu. Eten is wel lekker en er zat een loempia bij als compensatie. Maar als ze nog een keer zo laat zijn was het de laatste keer dat ik hier besteld heb.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs kwaliteitsverhouding bij Tong Ha is uitstekend en bezorgers zijn vriendelijk.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed, wij bestellen hier eigenlijk altijd Chinees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snelle bezorging!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Even goed als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker vandaag

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op de afgesproken tijd bezorgd, top. Het eten was ook weer prima van smaak. Wel kregen we de indruk, dat de porties iets kleiner waren.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd Vriendelijk bezotger Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud eten ,bezorging slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Weer lekker gegeten en nog genoeg voor vanavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk , goede bezorging, heerlijke gerechten en ruim voldoende. Tong Ah is voor ons de beste.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten en dat betekend altijd koud eten. Ondanks dat ik daarvoor gebeld heb met de vraag: "het duurt lang, is mijn eten nu koud?" Werd me verzekerd dat dat NIET zo was. Maar helaas, het eten was wel/weer koud. Daarnaast was de kip, m.n. het vel vies en vet ipv lekker en knapperig. Sorry maar ik ben beter van jullie gewend... Slecht deze keer en bah ook...

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alsof ze mijn bestelling al klaar hadden liggen zo snel was het hier. Alweer uitstekend gegeten!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Aanrader!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste loempia van Groningen.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

half uur te vroeg 😂, maar wel lekker, voral de garnalen

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren eten bij U besteld (1x tomatensoep en 1x Nasi Rames met 2 sate) Maaltijd kwam vlot en was lekker (zoals altijd bij U, alleen erg jammer dat de 2 sate er niet bij waren. Ben ik niet gewend van U.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als altijd, op tijd en warm eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uiterst tevreden zoals altijd super fijn eten zou niet weten wat er veranderd moet worden ik stuur alleen maar nieuwe klanten en iedereen is uiterst tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit. Zeer smakelijk. Snelle bezorging.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker nadat we het hebben opgewarmd. Het was nl koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme Babi en mooi op tijd geleverd!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, warm en op tijd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super! Enige puntje is dat het merkwaardig is dat je pas vanaf €15 euro kan laten bezorgen aangezien je gewoon bezorgkosten betaald. Persoonlijk zou ik het minimum naar €10 euro zetten zodat mensen sneller wat bestellen bij jullie, want dit heeft ook mij eerder al tegen gehouden om te bestellen. Verder was alles heerlijk en een vriendelijke bezorger :)

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest anderhalf uur wachten terwijl de verwachte tijd maar drie kwartier was. Hele nacht oprispingen gehad van het eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel gebracht

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op het eten, zonder enig bericht dat het later kwam. Heel vervelend als je met kinderen wacht op het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een super snelle bezorging! Zoals we gewend zijn van Tong Ah!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd de bestelling eerst op een verkeerd adres bezorgd, gelukkig heeft Tong Ah snel een nieuwe bestelling laten bezorgen helaas dus wel dubbele wachttijd dan normaal.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Babi pangang is niet de babi pangang die je normaal bij een chinees krijg. Vond het echte babi pangang wat smakeloos en het andere bakje met vlees & champignons was op zich wel erg lekker maar is niet wat ik verwachtte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vonden 1,5 uur bezorgtijd wel heel lang.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk…

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snelle bezorging

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaak combinatiemenu pangang/Tjap choi. Twee dagen heerlijk eten! Voor mij de beste Chinees van Groningen.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet op temperatuur, Extra kroepoek werd verpulverd geleverd. Mijn gerecht, was helemaal een grote brei.., Smaak was ook niet best,Grote tegenvaller dus. Zonde voor mijn 22 euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet te zoals we hadden verwacht . De La tsi di kai was ech niet te eten . De stukjes kip die er in zaten waren in een soort oliebollen beslag verstopt . Waardoor het net vet sponsjes waren . En hadden bami bestelt en kregen er nasi bij. En daarbij was het ook niet echt warm . Dus met elkaar super slecht .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en de kip rauw. Foei

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ff, maar dan heb je ook wat

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tong Ah stelt nooit teleur. De kwaliteit is erg goed en de bezorging zo niet nog beter. Ze zijn altijd snel en als het wat langer duurt nemen ze netjes contact op. De bezorgers zijn heel vriendelijk, wat zeker wel eens anders is. Al met al gewoon top!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij de beste Chinees van Groningen.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nasi met kip in pikante saus, kroepoek en soep besteld. Vaak is mijn bestelling niet compleet en moet ik erachteraan bellen, dit is nu zo'n 5x gebeurd en dat is teveel. Dit keer was het de kroepoek die er niet bij zat. De nasi en kip zat bij elkaar in, waarom doen jullie dit? Ik kan nu niet zelf bepalen hoeveel nasi en hoeveel saus ik erbij wil, jullie bepalen het voor mij. Ik had dus teveel saus over mijn nasi, aangezien nasi onderop ligt. Dit is niet handig. Ik twijfel erg om nog bij jullie te bestellen.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten. Super veel voor het bedrag. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen 45 minuten te vroeg bezorgt

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, jammer dat ze de miniloempiaatjes waren vergeten....

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de maandmenu besteld met nasi. Het eten was erg lekker. Zeker een aanrader!!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miniloempia’s en saus voor de halve kip ontbraken. Tien ik hierover belde werd me beloofd dat ik de volgende keer de miniloempia’s alsnog zal krijgen. Ach ja, zo gaat dat als het te druk is. Volgende keer beter.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima zoals altijd

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royale porties en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en niet zo smakelijk als normaal. We hopen dat het een eventuele volgende keer weer als vanouds is!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van een ruime en warme Babi Pangang

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend lekker en vers

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was heel goed en snel volgende keer doen we het weer dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was keihard! Niet te kauwen. En de loempia was een taugé bom, verder zat er weinig in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bedankt!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en zeer smaakvolle en grote loempia's.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu een aantal keer geklaagd over de sate, sate waarbij het onderste stukje vlees uitgedroogd en hard is. De kwaliteit is in de afgelopen jaren achteruit gegaan. Voor mij is dit nu de druppel om nooit meer sate te bestellen. De Fu Young hai leek goed, maar wellicht waren de garnalen oud want ik ben knap ziek geweest de rest van de avond. Het ergste is dat andere chinezen net zo slecht of slechter zijn dus ik zal bij Tong Ah blijven bestellen maar van de Sate ben ik nu wel ff genezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker en snel geleverd! Maandmenu was erg goed samengesteld, precies wat wij allemaal lekker vinden. Elk gerecht was ontzettend goed bereid! Bedankt!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always... very good food and fast.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

litlitlit

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is nooit echt heet, eerder licht warm. Verder prima!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en sympathieke bezorger dit is een topper

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker. En de bezorging is goed. Altijd even vriendelijk.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, erg vlot. Bestelling helemaal naar wens en erg lekker!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit super ! Bezorging : Uitstekend ! Voor herhaling vatbaar !

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste chinees in Groningen! Veel gerechten worden vers voor je gemaakt, wat een uitzondering is, en dat proef je! Snelle bezorging. Zorg op zondag dat je op tijd besteld ivm drukte. persoonlijke favoriet: loempia van het huis

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt prima te noemen; meer dan genoeg, warm, smakelijk, vriendelijk!!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Combi menuutje, fu young hai, tjap tjoi en sate vandaag. Vorige keer vertelde ik al dat de Sate van mindere kwaliteit was, vandaag weer.. Rest van het eten was goed en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klasse alles besteling en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In Groningen zitten vele Chinese restaurants maar geen enkele die een constante kwaliteit levert op Tong Ah na. Dat ik een vier geef is omdat ik elders in Nederland wel eens beter heb gechineesd.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd. Bestel hier al jaren en nog nooit slecht eten gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tong was erg gewild dus heb hem gedeeld met me collega's van de ah, zeker een aanrader altijd heerlijk!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van mijn heerlijke Babi!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en alles weer naar wens. De bestelling is ook nog eens flink eerder bezorgd dan verwacht, top restaurant!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel, te snel om sate vers te bereiden. In mijn eerste recensie jaren geleden, gaf ik aan dat de sate wel vers leek zo goed. Vandaag voor het eerst viel de sate tegen. Fu young hai en Tjap ap po waren uitstekend.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. De babi pangang is echt heerlijk :-)

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fu Young Hai was smakelijk zoals altijd. Ku lo Kai was heerlijk, grote bak vol, knapperig en goed gevuld met kip. Binnen 20 min bezorgd. TOP!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima! Bij bezorging was de kroepoek die ik later erbij had besteld niet geleverd Even later stond de bezorgster alsnog voor de deur en we hoefden er niet voor te betalen Beter kan haast niet👍

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! We bestellen hier regelmatig dezelfde gerechten. Daardoor is het opvallend dat bovenop de meerprijzen, sinds de btw verhoging, ook de inhoudt minder is. Bij gerecht 84, zitten garnalen en cha siew. Van de normaal gesproken 5 a 6 garnalen, had ik er gisteren maar 3. De fijngesneden cha siew is ook opvallend minder. Daarvoor in de plaats is het meer opgevuld met groente. Vooral veel doperwten. In verhouding vind ik dat best duur worden. Jammer

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten en zijn zeer tevreden Blij dat we hier hebben gekocht. Was goed verpakt en is zeker voor herhaling vatbaar. Ook zullen we het voor ieder aanbevelen

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel! Iets eerder dan de aangegeven tijd, dus super! Ze kwamen gewoon bezorgen bij het ziekenhuis. Dus ideaal! Het eten was ook heerlijk, goed van smaak, goede hoeveelheid, en juiste temperatuur. Wij waren super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(Te) snelle bezorging van vriendelijk bezorger die weer een ruime portie heerlijke Babi Pangang kwam brengen

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de derde keer besteld en wederom super! Méér dan genoeg, lekker, goed op temperatuur en de bezorgers zijn elke keer vrolijk en prima op tijd. Aanrader:)

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en niet duur

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en super lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heel goed en ook goed op tijd. Alleen had het iets warmer mogen zijn. Volgende keer beter of toch maar zelf ophalen.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed eten. Als er toch een nadeel is mag de samenstelling van maandmenu wel iets meer variëren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bij Tong Ah besteld en zoals altijd heerlijk eten en vlotte correcte bezorging door vriendelijke bezorgers. Is zeer goed aan te bevelen.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal Top!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Er miste kroepoek maar even later kwam de bezorger langs met alsnog grote portie kroepoek Nog altijd de beste onder de Chinese restaurants????

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een genot om als Leidenaar in Groningen te kunnen genieten van de prima kwaliteit en service van Tong Ah! Alle gerechten waren zoals ze behoren te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was zeer goed . Had nog wel wat warmer gemogen.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, heel veel en weer heel lekker

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maandmenu besteld. Zoals altijd niets op aan te merken. Heerlijke foe yong hai, babi pangang om je vingers bij af te likken en de sate. ....alles is gewoon heel erg lekker. De bezorgers zijn altijd op tijd en vriendelijk , dit restaurant is prima aan te raden met lekker eten en vlotte bezorging.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, niet vet en snel bezorgd

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toprestaurant met een geweldige keuken en heerlijk eten daarnaast een erg vriendelijk en correcte bezorging en op tijd wat mij betreft de beste van groningen. een kleine opmerking bij de bestelling even kijken bij opmerkingen want iedere keer als ik geen gratis frisdrank wil maar kroepoek krijg ik toch frisdrank en geen kroepoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruikelijke (goede) kwaliteit, en binnen een half uur thuis. Erg lekker gegeten!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties. Bezorger netjes op tijd, helemaal top!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en op tijd bezorgt. Echter we hebben het idee dat we kippenvlees in plaats van varkenshaas hebben ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer wat lekkers besteld en ook nu weer alles dik in orde. Heb tot nu toe geen klachten over de heerlijke gerechten van Tong Ah. En de de bezorgers zijn ook allemaal even vriendelijk en stipt op tijd. Wij zijn zeer tevreden.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, veel en snel bezorgd.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijke Babi Pangang! Vlotte levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd voor goede prijs

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd! Maandmenu gehad en dat was ruim voldoende voor drie mensen.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit. Prettig bestel-systeem via app. Levering altijd op tijd

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was alles weer héérlijk en de bezorging ook weer uitmuntend en zelfs eerder dan aangegeven. Alleen de Pisang Goreng was iets minder zacht en zoet dan anders maar dat is geen reden om te klagen als de rest zo lekker smaakt.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd geleverd, goed warm en smaakte erg goed

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk eten wij hebben genoten !

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes verpakt.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was veel te laat meer dan 45 mm en toen het kwam was het nog koud ook.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Ondanks de duidelijk opgegeven gewenste bezorgtijd (stond ook groot op de bon van de bezorger geprint) werd de bestelling ruim een kwartier te vroeg bezorgd werd. Dat is vervelend indien je niet eerder dan de opgegeven tijd aan tafel kunt, omdat het de kwaliteit en de temperatuur van de gerechten niet ten goede komt. Erg jammer

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje ontbrak :P

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde altijd via Thuisbezorgd. Nu via hun eigen app. Prima bevallen. Eten is zoals altijd goed en lekker. Dit keer was er bij de bezorging een deksel los in een hoek, waardoor er wat heeft gelekt. Even wat keukenpapier erbij en het was weer schoon.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu 4 ⭐️ was goed als usual. Dit keer een loempia erbij besteld en deze viel iets minder in de smaak. Beetje waterig en sjompig.

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker zoals gewend. Helaas was de bezorging 20 minuten eerder dan afgesproken. Dat was jammer omdat nog niet alle gasten waren gearriveerd.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we zijn uiterst tevreden over eigenlijk alles we hebben ook afgesproken om binnenkort weer een keertje in het restaurant te komen eten we zijn daar wel bekend mee.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, snelle bezorging. Aanrader!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel goed

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer smakelijk, prima

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde cola helaas niet gekregen.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed bereide maaltijden. Bezorging had wat sneller gekund.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima.goede kwaliteit en hoeveelheid bezorging goed op tijd en vriendelijk

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meer dan 10 jaar ons adres voor lekker en goed eten, een echte aanrader

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tofu zat dit keer vreemde smaak aan. Niet opgegeten Verder prima eten.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super maandmenu voor 20€

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim voldoende en weer heerlijk. Verse groenten waren helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Na de bestelling wordt er gelijk aangegeven hoe laat het bezorgd wordt, maar achteraf blijkt het niet zo te zijn. Geef aub geen tijd aan als je om en bij tegen die tijd niet kan bezorgen.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed!!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

wederom lekker niks op aan te merken

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker grote porties zeker voor herhaling vatbaar

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker gegeten!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's waren weer slap,de bami smaakte aangebrand en de saus van de zwarte bonen te waterig.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, bezorging ook prima!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsaté was niet lekker, het leek alsof deze niet meer helemaal goed was. Ik werd vannacht niet lekker, en nu ( de ochtend erna) nogsteeds misselijk. De rest van het eten was oke qua smaak.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede communicatie Perfecte service Toppie

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle goede bezorging. Gewoon top.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor herhaling vatbaar

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot en correct goede prijs kwaliteit verhouding

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en weer heel smakelijk. Alleen een beetje jammer dat er bami kwam in plaats van nasi

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd. Ook de soep was nu heerlijk lobbig

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en afgerekend. En het eten is natuurlijk prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was wel heeeeel erg slecht. Heel slecht vlees alles uitgespuugd en weggegooid. De test was uiteraard weer prima

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld. Ruim binnen de tijd geleverd. Het is een kwestie van smaak maar we houden van een wat lobbiger haaievinnen soep. De soep was goed van smaak en de overige herechten waren ook heel goed.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig het maand menu bij TongAh en ben zeer tevreden! Kwalitatief en kwantitatief uitstekende gerechten! Snelle levering en vriendelijke bezorgers! Zeker aan te bevelen!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Alles in orde...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik uitermate te spreken over de kwaliteit en versheid super lekkere gerechten en daarnaast super vriendelijk en perfecte bestellers en erg correct wat beloofd wordt word gedaan daarom komen we ook steeds weer terug en spreken daarover met anderen. tong ah proficiat

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, en het eten was heerlijk!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon... Klasse ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed warm.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en we vonden alles heerlijk. Gaan er zeker nog een keer bestellen.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestelden het maandmenu. Het smaakte ons uitstekend. Ook mijn vrouw, die vaak kritisch is op Aziatisch eten, was zeer tevreden. We kregen er een extra blikje cola en extra kroepoek bij. Het personeel was erg vriendelijk. Dit restaurant is zeker een aanrader!

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed nog warm en snel bezorgd was heel goed

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goed gekruid en genoeg vlees in de gerechten.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk. Grote porties. Een portie is genoeg voor twee personen. Op de website zou ik wel graag een meer gedetailleerde beschrijving zien van wat er precies in de saus zit.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader...

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De betere Chinees in Groningen wat ons betreft.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de beloofde cola light niet gekregen. Verder prima.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk eten en super bezorgd. Geen klachten, échte aanrader.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd gehad, zoals altijd meer dan genoeg. Bezorging kwartier te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van zeer ruime hoeveelheid van maandaanbieding. Rendang wat teveel vet aan het vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel meestal als gratis product de cola light, maar ik krijg meestal de gewone cola....?

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goed en compleet en altijd snel bezorgd door super bezorgers . Niets te klagen . Ons favoriete Chinese restaurant.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd!

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goed eten! Kwaliteit is vers en lekker. De bezorging is nu alleen al twee van de drie keer te vroeg geweest. Gelukkig waren wij thuis, maar anders is het wat onhandig. Bezorger is heel vriendelijk en vrolijk. Tong Ah is een aanrader voor iedereen die van goed chinees eten houdt!!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia,s vielen tegen veel te groot.lijkt heel onsmakelijk. De groente in het vocht was niet lekker. Wij vonden het niet lekker.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks mis mee

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en knapperige groente, vegetarische Tjap Tjoy

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Helemaal prima!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Maand menu vond ik lekker, het babi pangang vlees was lekker krokant. De rest was ook prima. Het restaurant zelf ziet er niet erg sfeervol uit.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot, leuke bezorger. Top

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,vlotte bezorging,maar mn gratis drankje zat er niet bij.Jammer.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top en de bezorging is snel en altijd vriendelijke bezorgers.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar ik heb mijn cola niet gekregen,ik had gebeld maar de vrouw zei: de bezorger is er niet,bel straks terug,ik belde 2 keer maar de lijn was bezet..dus jullie hebben mij een cola tegoed.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk.Vriendelijke bezorger.Snelle bezorging,een kwartier eerder.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel. Eten goed. De beloofde Cola zat niet bij de bestelling.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct op hun eigen site besteld. Gratis drankje erbij. Precies op tijd. Lekker gegeten.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij tong ah, maar super tevreden goed gevulde indische nassi en de babi pangang ook heerlijk.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben nooit van recensies schrijven.. Maar dit keer vind ik het echt wel waard! Wij hebben echt HEERLIJK gegeten, bestellen hier zeker weer. Bij bestelling boven de 15 euro krijg je een gratis blikje cola, direct na wij de bestelling hadden geplaatst belde ze ons direct op; ze waren door de cola heen, is Fanta ook goed? Echt dikke aanrader voor iedereen!

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op het afgesproken tijdstip. Top restaurant

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren er binnen 17 minuten, alles was compleet en warm. Geweldig

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Toen ik het eten kwam ophalen op de afgesproken tijd was het nog niet klaar en moest ik 5 minuten wachten, dat is mijn enige verbeterpunt.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP TOP TOP

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd. En niet voor het eerst super lekker eten. Toppie

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 13 jaar bestellen we heerlijk eten bij Tong Ah. Eerlijk voedsel, vers en heerlijk gekruid voor een normale prijs! Fam. Smits

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, op een druk tijdstip besteld en ze waren er binnen 40 minuten met warm eten. Niets op aan te merken

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Bezorging was 3 kwartier te laat, maar we bestelden op een feestdag en hielden al een beetje rekening met vertraging. Het eten was wel goed warm bij bezorging.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed. Eten was goed, op de nasi na, dit was net witte rijst.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om meerdere redenen heb ik geen 5 sterren gegeven dit keer, terwijl ik voorheen altijd tevreden was. Ten eerste, ik had aangegeven dat ik het eten om 18u30 wilde hebben, de bezorger was er 20 minuten eerder. De bezorger zei geen woord (geen groet, smakelijk eten of iets anders) ik kreeg voor m'n gevoel het eten 'gedumpt'. En als laatste, ik had op de website gezien dat bij bestelling boven een bepaald bedrag je gratis kroepoek of een blikje drinken kreeg, bij bestellen stond alleen de optie van het drinken, dus had in de opmerkingen gezet dat ik kroepoek wilde, deze opmerking stond ook op de bon en was omcirkeld, maar alsnog was er een blikje drinken en niet de kroepoek. Dit alles voelt heel slordig en wat onvriendelijk.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mis het beloofde blikje cola

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd prima en de bezorging is punctueel. Ook deze keer weer. Hartelijk dank!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwam een half uur later en het eten was lauw

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewopn goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Online besteld en het stond keurig op tijd klaar!?

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tong Ah is een van de beste, zo niet het beste Chinees restaurant van Groningen. Echt super lekker en ook nog eens vlot bezorgd. Kan niet beter.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halve kip was zo door gebraden en super droog dat was jammer en niet te eten