Beoordelingen van Tong Ah Groningen

Recente recensies van Tong Ah Groningen

5 sterren na 137 reviews

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, niet vet en snel bezorgd

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toprestaurant met een geweldige keuken en heerlijk eten daarnaast een erg vriendelijk en correcte bezorging en op tijd wat mij betreft de beste van groningen. een kleine opmerking bij de bestelling even kijken bij opmerkingen want iedere keer als ik geen gratis frisdrank wil maar kroepoek krijg ik toch frisdrank en geen kroepoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruikelijke (goede) kwaliteit, en binnen een half uur thuis. Erg lekker gegeten!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties. Bezorger netjes op tijd, helemaal top!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en op tijd bezorgt. Echter we hebben het idee dat we kippenvlees in plaats van varkenshaas hebben ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer wat lekkers besteld en ook nu weer alles dik in orde. Heb tot nu toe geen klachten over de heerlijke gerechten van Tong Ah. En de de bezorgers zijn ook allemaal even vriendelijk en stipt op tijd. Wij zijn zeer tevreden.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, veel en snel bezorgd.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijke Babi Pangang! Vlotte levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd voor goede prijs

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd! Maandmenu gehad en dat was ruim voldoende voor drie mensen.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit. Prettig bestel-systeem via app. Levering altijd op tijd

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was alles weer héérlijk en de bezorging ook weer uitmuntend en zelfs eerder dan aangegeven. Alleen de Pisang Goreng was iets minder zacht en zoet dan anders maar dat is geen reden om te klagen als de rest zo lekker smaakt.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd geleverd, goed warm en smaakte erg goed

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk eten wij hebben genoten !

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes verpakt.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was veel te laat meer dan 45 mm en toen het kwam was het nog koud ook.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Ondanks de duidelijk opgegeven gewenste bezorgtijd (stond ook groot op de bon van de bezorger geprint) werd de bestelling ruim een kwartier te vroeg bezorgd werd. Dat is vervelend indien je niet eerder dan de opgegeven tijd aan tafel kunt, omdat het de kwaliteit en de temperatuur van de gerechten niet ten goede komt. Erg jammer

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje ontbrak :P

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde altijd via Thuisbezorgd. Nu via hun eigen app. Prima bevallen. Eten is zoals altijd goed en lekker. Dit keer was er bij de bezorging een deksel los in een hoek, waardoor er wat heeft gelekt. Even wat keukenpapier erbij en het was weer schoon.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu 4 ⭐️ was goed als usual. Dit keer een loempia erbij besteld en deze viel iets minder in de smaak. Beetje waterig en sjompig.

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker zoals gewend. Helaas was de bezorging 20 minuten eerder dan afgesproken. Dat was jammer omdat nog niet alle gasten waren gearriveerd.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we zijn uiterst tevreden over eigenlijk alles we hebben ook afgesproken om binnenkort weer een keertje in het restaurant te komen eten we zijn daar wel bekend mee.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, snelle bezorging. Aanrader!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel goed

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer smakelijk, prima

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde cola helaas niet gekregen.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed bereide maaltijden. Bezorging had wat sneller gekund.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima.goede kwaliteit en hoeveelheid bezorging goed op tijd en vriendelijk

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meer dan 10 jaar ons adres voor lekker en goed eten, een echte aanrader

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tofu zat dit keer vreemde smaak aan. Niet opgegeten Verder prima eten.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super maandmenu voor 20€

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim voldoende en weer heerlijk. Verse groenten waren helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Na de bestelling wordt er gelijk aangegeven hoe laat het bezorgd wordt, maar achteraf blijkt het niet zo te zijn. Geef aub geen tijd aan als je om en bij tegen die tijd niet kan bezorgen.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed!!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

wederom lekker niks op aan te merken

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker grote porties zeker voor herhaling vatbaar

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker gegeten!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's waren weer slap,de bami smaakte aangebrand en de saus van de zwarte bonen te waterig.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, bezorging ook prima!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsaté was niet lekker, het leek alsof deze niet meer helemaal goed was. Ik werd vannacht niet lekker, en nu ( de ochtend erna) nogsteeds misselijk. De rest van het eten was oke qua smaak.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede communicatie Perfecte service Toppie

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle goede bezorging. Gewoon top.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor herhaling vatbaar

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot en correct goede prijs kwaliteit verhouding

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en weer heel smakelijk. Alleen een beetje jammer dat er bami kwam in plaats van nasi

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd. Ook de soep was nu heerlijk lobbig

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en afgerekend. En het eten is natuurlijk prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was wel heeeeel erg slecht. Heel slecht vlees alles uitgespuugd en weggegooid. De test was uiteraard weer prima

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld. Ruim binnen de tijd geleverd. Het is een kwestie van smaak maar we houden van een wat lobbiger haaievinnen soep. De soep was goed van smaak en de overige herechten waren ook heel goed.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig het maand menu bij TongAh en ben zeer tevreden! Kwalitatief en kwantitatief uitstekende gerechten! Snelle levering en vriendelijke bezorgers! Zeker aan te bevelen!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Alles in orde...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik uitermate te spreken over de kwaliteit en versheid super lekkere gerechten en daarnaast super vriendelijk en perfecte bestellers en erg correct wat beloofd wordt word gedaan daarom komen we ook steeds weer terug en spreken daarover met anderen. tong ah proficiat

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, en het eten was heerlijk!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon... Klasse 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed warm.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en we vonden alles heerlijk. Gaan er zeker nog een keer bestellen.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestelden het maandmenu. Het smaakte ons uitstekend. Ook mijn vrouw, die vaak kritisch is op Aziatisch eten, was zeer tevreden. We kregen er een extra blikje cola en extra kroepoek bij. Het personeel was erg vriendelijk. Dit restaurant is zeker een aanrader!

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed nog warm en snel bezorgd was heel goed

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goed gekruid en genoeg vlees in de gerechten.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk. Grote porties. Een portie is genoeg voor twee personen. Op de website zou ik wel graag een meer gedetailleerde beschrijving zien van wat er precies in de saus zit.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader...

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De betere Chinees in Groningen wat ons betreft.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de beloofde cola light niet gekregen. Verder prima.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk eten en super bezorgd. Geen klachten, échte aanrader.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd gehad, zoals altijd meer dan genoeg. Bezorging kwartier te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van zeer ruime hoeveelheid van maandaanbieding. Rendang wat teveel vet aan het vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel meestal als gratis product de cola light, maar ik krijg meestal de gewone cola....🙂

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goed en compleet en altijd snel bezorgd door super bezorgers . Niets te klagen . Ons favoriete Chinese restaurant.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd!

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goed eten! Kwaliteit is vers en lekker. De bezorging is nu alleen al twee van de drie keer te vroeg geweest. Gelukkig waren wij thuis, maar anders is het wat onhandig. Bezorger is heel vriendelijk en vrolijk. Tong Ah is een aanrader voor iedereen die van goed chinees eten houdt!!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia,s vielen tegen veel te groot.lijkt heel onsmakelijk. De groente in het vocht was niet lekker. Wij vonden het niet lekker.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks mis mee

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en knapperige groente, vegetarische Tjap Tjoy

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Helemaal prima!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Maand menu vond ik lekker, het babi pangang vlees was lekker krokant. De rest was ook prima. Het restaurant zelf ziet er niet erg sfeervol uit.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot, leuke bezorger. Top

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,vlotte bezorging,maar mn gratis drankje zat er niet bij.Jammer.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top en de bezorging is snel en altijd vriendelijke bezorgers.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar ik heb mijn cola niet gekregen,ik had gebeld maar de vrouw zei: de bezorger is er niet,bel straks terug,ik belde 2 keer maar de lijn was bezet..dus jullie hebben mij een cola tegoed.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk.Vriendelijke bezorger.Snelle bezorging,een kwartier eerder.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel. Eten goed. De beloofde Cola zat niet bij de bestelling.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct op hun eigen site besteld. Gratis drankje erbij. Precies op tijd. Lekker gegeten.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij tong ah, maar super tevreden goed gevulde indische nassi en de babi pangang ook heerlijk.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben nooit van recensies schrijven.. Maar dit keer vind ik het echt wel waard! Wij hebben echt HEERLIJK gegeten, bestellen hier zeker weer. Bij bestelling boven de 15 euro krijg je een gratis blikje cola, direct na wij de bestelling hadden geplaatst belde ze ons direct op; ze waren door de cola heen, is Fanta ook goed? Echt dikke aanrader voor iedereen!

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op het afgesproken tijdstip. Top restaurant

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren er binnen 17 minuten, alles was compleet en warm. Geweldig

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Toen ik het eten kwam ophalen op de afgesproken tijd was het nog niet klaar en moest ik 5 minuten wachten, dat is mijn enige verbeterpunt.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP TOP TOP

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd. En niet voor het eerst super lekker eten. Toppie

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 13 jaar bestellen we heerlijk eten bij Tong Ah. Eerlijk voedsel, vers en heerlijk gekruid voor een normale prijs! Fam. Smits

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, op een druk tijdstip besteld en ze waren er binnen 40 minuten met warm eten. Niets op aan te merken

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Bezorging was 3 kwartier te laat, maar we bestelden op een feestdag en hielden al een beetje rekening met vertraging. Het eten was wel goed warm bij bezorging.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed. Eten was goed, op de nasi na, dit was net witte rijst.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om meerdere redenen heb ik geen 5 sterren gegeven dit keer, terwijl ik voorheen altijd tevreden was. Ten eerste, ik had aangegeven dat ik het eten om 18u30 wilde hebben, de bezorger was er 20 minuten eerder. De bezorger zei geen woord (geen groet, smakelijk eten of iets anders) ik kreeg voor m'n gevoel het eten 'gedumpt'. En als laatste, ik had op de website gezien dat bij bestelling boven een bepaald bedrag je gratis kroepoek of een blikje drinken kreeg, bij bestellen stond alleen de optie van het drinken, dus had in de opmerkingen gezet dat ik kroepoek wilde, deze opmerking stond ook op de bon en was omcirkeld, maar alsnog was er een blikje drinken en niet de kroepoek. Dit alles voelt heel slordig en wat onvriendelijk.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mis het beloofde blikje cola

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd prima en de bezorging is punctueel. Ook deze keer weer. Hartelijk dank!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwam een half uur later en het eten was lauw

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewopn goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Online besteld en het stond keurig op tijd klaar!👍

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tong Ah is een van de beste, zo niet het beste Chinees restaurant van Groningen. Echt super lekker en ook nog eens vlot bezorgd. Kan niet beter.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halve kip was zo door gebraden en super droog dat was jammer en niet te eten