Beoordelingen van Tong Ah Groningen

Recente recensies van Tong Ah Groningen

5 sterren na 80 reviews

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot en correct goede prijs kwaliteit verhouding

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en weer heel smakelijk. Alleen een beetje jammer dat er bami kwam in plaats van nasi

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd. Ook de soep was nu heerlijk lobbig

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en afgerekend. En het eten is natuurlijk prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was wel heeeeel erg slecht. Heel slecht vlees alles uitgespuugd en weggegooid. De test was uiteraard weer prima

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld. Ruim binnen de tijd geleverd. Het is een kwestie van smaak maar we houden van een wat lobbiger haaievinnen soep. De soep was goed van smaak en de overige herechten waren ook heel goed.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig het maand menu bij TongAh en ben zeer tevreden! Kwalitatief en kwantitatief uitstekende gerechten! Snelle levering en vriendelijke bezorgers! Zeker aan te bevelen!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Alles in orde...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik uitermate te spreken over de kwaliteit en versheid super lekkere gerechten en daarnaast super vriendelijk en perfecte bestellers en erg correct wat beloofd wordt word gedaan daarom komen we ook steeds weer terug en spreken daarover met anderen. tong ah proficiat

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, en het eten was heerlijk!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon... Klasse 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed warm.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en we vonden alles heerlijk. Gaan er zeker nog een keer bestellen.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestelden het maandmenu. Het smaakte ons uitstekend. Ook mijn vrouw, die vaak kritisch is op Aziatisch eten, was zeer tevreden. We kregen er een extra blikje cola en extra kroepoek bij. Het personeel was erg vriendelijk. Dit restaurant is zeker een aanrader!

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed nog warm en snel bezorgd was heel goed

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goed gekruid en genoeg vlees in de gerechten.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk. Grote porties. Een portie is genoeg voor twee personen. Op de website zou ik wel graag een meer gedetailleerde beschrijving zien van wat er precies in de saus zit.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader...

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De betere Chinees in Groningen wat ons betreft.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de beloofde cola light niet gekregen. Verder prima.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk eten en super bezorgd. Geen klachten, échte aanrader.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd gehad, zoals altijd meer dan genoeg. Bezorging kwartier te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van zeer ruime hoeveelheid van maandaanbieding. Rendang wat teveel vet aan het vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel meestal als gratis product de cola light, maar ik krijg meestal de gewone cola....🙂

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goed en compleet en altijd snel bezorgd door super bezorgers . Niets te klagen . Ons favoriete Chinese restaurant.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd!

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goed eten! Kwaliteit is vers en lekker. De bezorging is nu alleen al twee van de drie keer te vroeg geweest. Gelukkig waren wij thuis, maar anders is het wat onhandig. Bezorger is heel vriendelijk en vrolijk. Tong Ah is een aanrader voor iedereen die van goed chinees eten houdt!!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia,s vielen tegen veel te groot.lijkt heel onsmakelijk. De groente in het vocht was niet lekker. Wij vonden het niet lekker.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks mis mee

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en knapperige groente, vegetarische Tjap Tjoy

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Helemaal prima!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Maand menu vond ik lekker, het babi pangang vlees was lekker krokant. De rest was ook prima. Het restaurant zelf ziet er niet erg sfeervol uit.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot, leuke bezorger. Top

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,vlotte bezorging,maar mn gratis drankje zat er niet bij.Jammer.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top en de bezorging is snel en altijd vriendelijke bezorgers.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar ik heb mijn cola niet gekregen,ik had gebeld maar de vrouw zei: de bezorger is er niet,bel straks terug,ik belde 2 keer maar de lijn was bezet..dus jullie hebben mij een cola tegoed.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk.Vriendelijke bezorger.Snelle bezorging,een kwartier eerder.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel. Eten goed. De beloofde Cola zat niet bij de bestelling.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct op hun eigen site besteld. Gratis drankje erbij. Precies op tijd. Lekker gegeten.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij tong ah, maar super tevreden goed gevulde indische nassi en de babi pangang ook heerlijk.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben nooit van recensies schrijven.. Maar dit keer vind ik het echt wel waard! Wij hebben echt HEERLIJK gegeten, bestellen hier zeker weer. Bij bestelling boven de 15 euro krijg je een gratis blikje cola, direct na wij de bestelling hadden geplaatst belde ze ons direct op; ze waren door de cola heen, is Fanta ook goed? Echt dikke aanrader voor iedereen!

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op het afgesproken tijdstip. Top restaurant

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren er binnen 17 minuten, alles was compleet en warm. Geweldig

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Toen ik het eten kwam ophalen op de afgesproken tijd was het nog niet klaar en moest ik 5 minuten wachten, dat is mijn enige verbeterpunt.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP TOP TOP

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd. En niet voor het eerst super lekker eten. Toppie

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 13 jaar bestellen we heerlijk eten bij Tong Ah. Eerlijk voedsel, vers en heerlijk gekruid voor een normale prijs! Fam. Smits

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, op een druk tijdstip besteld en ze waren er binnen 40 minuten met warm eten. Niets op aan te merken

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Bezorging was 3 kwartier te laat, maar we bestelden op een feestdag en hielden al een beetje rekening met vertraging. Het eten was wel goed warm bij bezorging.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed. Eten was goed, op de nasi na, dit was net witte rijst.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om meerdere redenen heb ik geen 5 sterren gegeven dit keer, terwijl ik voorheen altijd tevreden was. Ten eerste, ik had aangegeven dat ik het eten om 18u30 wilde hebben, de bezorger was er 20 minuten eerder. De bezorger zei geen woord (geen groet, smakelijk eten of iets anders) ik kreeg voor m'n gevoel het eten 'gedumpt'. En als laatste, ik had op de website gezien dat bij bestelling boven een bepaald bedrag je gratis kroepoek of een blikje drinken kreeg, bij bestellen stond alleen de optie van het drinken, dus had in de opmerkingen gezet dat ik kroepoek wilde, deze opmerking stond ook op de bon en was omcirkeld, maar alsnog was er een blikje drinken en niet de kroepoek. Dit alles voelt heel slordig en wat onvriendelijk.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mis het beloofde blikje cola

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd prima en de bezorging is punctueel. Ook deze keer weer. Hartelijk dank!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwam een half uur later en het eten was lauw

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewopn goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Online besteld en het stond keurig op tijd klaar!👍

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tong Ah is een van de beste, zo niet het beste Chinees restaurant van Groningen. Echt super lekker en ook nog eens vlot bezorgd. Kan niet beter.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halve kip was zo door gebraden en super droog dat was jammer en niet te eten