Beoordelingen van Tong Ah Groningen

Recente recensies van Tong Ah Groningen

5 sterren na 45 reviews

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia,s vielen tegen veel te groot.lijkt heel onsmakelijk. De groente in het vocht was niet lekker. Wij vonden het niet lekker.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks mis mee

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en knapperige groente, vegetarische Tjap Tjoy

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Helemaal prima!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Maand menu vond ik lekker, het babi pangang vlees was lekker krokant. De rest was ook prima. Het restaurant zelf ziet er niet erg sfeervol uit.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot, leuke bezorger. Top

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,vlotte bezorging,maar mn gratis drankje zat er niet bij.Jammer.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top en de bezorging is snel en altijd vriendelijke bezorgers.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar ik heb mijn cola niet gekregen,ik had gebeld maar de vrouw zei: de bezorger is er niet,bel straks terug,ik belde 2 keer maar de lijn was bezet..dus jullie hebben mij een cola tegoed.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk.Vriendelijke bezorger.Snelle bezorging,een kwartier eerder.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel. Eten goed. De beloofde Cola zat niet bij de bestelling.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct op hun eigen site besteld. Gratis drankje erbij. Precies op tijd. Lekker gegeten.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij tong ah, maar super tevreden goed gevulde indische nassi en de babi pangang ook heerlijk.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben nooit van recensies schrijven.. Maar dit keer vind ik het echt wel waard! Wij hebben echt HEERLIJK gegeten, bestellen hier zeker weer. Bij bestelling boven de 15 euro krijg je een gratis blikje cola, direct na wij de bestelling hadden geplaatst belde ze ons direct op; ze waren door de cola heen, is Fanta ook goed? Echt dikke aanrader voor iedereen!

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op het afgesproken tijdstip. Top restaurant

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren er binnen 17 minuten, alles was compleet en warm. Geweldig

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Toen ik het eten kwam ophalen op de afgesproken tijd was het nog niet klaar en moest ik 5 minuten wachten, dat is mijn enige verbeterpunt.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP TOP TOP

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd. En niet voor het eerst super lekker eten. Toppie

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 13 jaar bestellen we heerlijk eten bij Tong Ah. Eerlijk voedsel, vers en heerlijk gekruid voor een normale prijs! Fam. Smits

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, op een druk tijdstip besteld en ze waren er binnen 40 minuten met warm eten. Niets op aan te merken

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Bezorging was 3 kwartier te laat, maar we bestelden op een feestdag en hielden al een beetje rekening met vertraging. Het eten was wel goed warm bij bezorging.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed. Eten was goed, op de nasi na, dit was net witte rijst.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om meerdere redenen heb ik geen 5 sterren gegeven dit keer, terwijl ik voorheen altijd tevreden was. Ten eerste, ik had aangegeven dat ik het eten om 18u30 wilde hebben, de bezorger was er 20 minuten eerder. De bezorger zei geen woord (geen groet, smakelijk eten of iets anders) ik kreeg voor m'n gevoel het eten 'gedumpt'. En als laatste, ik had op de website gezien dat bij bestelling boven een bepaald bedrag je gratis kroepoek of een blikje drinken kreeg, bij bestellen stond alleen de optie van het drinken, dus had in de opmerkingen gezet dat ik kroepoek wilde, deze opmerking stond ook op de bon en was omcirkeld, maar alsnog was er een blikje drinken en niet de kroepoek. Dit alles voelt heel slordig en wat onvriendelijk.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mis het beloofde blikje cola

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd prima en de bezorging is punctueel. Ook deze keer weer. Hartelijk dank!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwam een half uur later en het eten was lauw

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewopn goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Online besteld en het stond keurig op tijd klaar!👍

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tong Ah is een van de beste, zo niet het beste Chinees restaurant van Groningen. Echt super lekker en ook nog eens vlot bezorgd. Kan niet beter.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halve kip was zo door gebraden en super droog dat was jammer en niet te eten